Áruljátok már el hogy mi reláció van ugyan benne?
Miert hasznalsz olyan idegen szot, aminek nem ismered a jelenteset?
A relacio kapcsolatot jelent.
Amire te gondolsz, az a racio.
Es meg te butazod le anyadat... :D
Vak vezet vilagtalant.
figyelj, nem sok közöd van hozzá. ha elmagyaráztad neki, hogy miért érné meg azt tenni, amit te mondasz, akkor ennél többet nem tudsz tenni.
gondolom úgy van vele, hogy ez a havi 4ezer nem vágja a földhöz. vagy nem akarja megbontani a 2 milliót! fogalmunk sincs. biztos megvan rá az oka
Nekem is van adósságom is és adósságom is. Egyszerűen a megtakarításom vésztartalékként működik. Nem egyenlítem ki a számlákat, mert bár mikor beüthet váratlan kiadás (általában be is üt). Ezeket hitelből fedezni macerásabb, drágább is...
A konkrét esetről édesanyádat kérdezd meg
de így van 2 milla amihez bármikor lehet nyúlni úgy meg csak 1,7 lenne és spórolnál vele 4 ezret havonta.
Felesleges 300at odaadni havi 4 ezer spórolásért.
Minek fizessél egy összegben 300at ha csak havi 4 be kerül a minusz? Igaza van, hogy nem fizeti ki.
Nincs igaza. Gondoljatok bele. Mi az h minek adna 300e havi 4e?
Az a penz tovabbra is az övé csak a folyoszamlat hozna rendbe 0 ra. Sok év alatt spórolna vele. 5 év alatt 248e. Tessék. Hat nem tudom, na mind1. De igazatok van, ennel tobbet nem tehetek.
Ha most rendezi adósságát és nullszaldóssá teszi A-hitelét, nagy tévadeésben van a kérdező, amikor azt hiszi, az a pénz továbbra is anyjáé! [5]
Az a pénz a banké, hiszen már el lett költve! Igaz, 5 év alatt visszaspórolná, de váratlan esetben csak ismét hitelből férhetne hozzá, ami viszont bizonytalan.
.
Kérdező! Miért is veszekszel bárkivel is -még ha anyád is az illető- pénzügyi dolgaiért?
Felhívod figyelmét, te hogyan csinálnád, de a döntés az övé.
Nem írod mennyi idős vagy, de megkérdem: te mindig mindent úgy csináltál, ahogy anyád mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!