Anya fajgyűlölő, ezért úgy érzem nem szeret. Mit tegyek?
Az a helyzet hogy mikor anya terhes lett apa lelépett, sosem volt rám kíváncsi és cigány.
Ma is jöttünk haza a boltból és egy cigány kinyitotta nekünk az ajtót, én megköszöntem, anya mérgesen nézett rá. Szóval vannak normálisak. Többször segítenek mint a magyarok én úgy vettem észre. Mindig mondja bár megdöglenének, fel kène őket gyújtani stb. pedig nem ártottak neki semmit. Mivel apám cigány én is az vagyok. Mikor anya szidja őket úgy érzem engem is szid, nem szeret stb.
14/L
nem azért.
hanem mert állandóan véded őket. még nem tudod amit mindenki. teljesen más a neveltetésük, náluk nincs ilyen, hogy empátia, meg erkölcs...
tudod miért segít? hogy legközelebb rabolni tudjon.
értsd úgy állandóan azt nézik hogyan húzhatnak le, előtte beédesgetik magukat a bizalmadba, hogy minél nagyobbat akaszthassanak. alap náluk.
amúgy a srácoknak a nem közülük való csak trófea tud lenni.
az igazi párjuk olyan, mint ők nem félnek "anyázni" akár a fogadat kiverni, vagy a hajad megtépni.ez a mentalitás.
majd jössz még azzal egy darabig, hogy de ő nem olyan..
mindenki a saját bőrén tanul.
A normalis cigany lenezi a fajtajat...Ismerek normalisakat es nincs is a fajtarsai kozott egyik se.Egy nagyon kedves baratnom is fel roma,apuka lepett le.Parja is fel roma.Bar nem tul tanultak,nem is okosak,de a parja becsuletesen dolgozik millio eve.Masik ismerosnel a ferfi a fel roma csak,van 3szakmaja,nem is buta es megis az eloiteletekkel szembesul,pedig azert ennyi szakma csak bizonyit valamit,na meg az oneletrajzban a tobb mint 10 ev munka.De hat nem,kepen meglatjak hogy roma,be se hivjak.
Parom total feher es en is,de paromat meg nyulszajjal mutottek 3x is gyerekkent,az orra is ferde.O meg emiatt nem tesz kepet oneletrajzra pl,mert szigoru feje van es fel hogy errol itelik meg.Neki is van ket szakmaja,ket jogsija es 15 ev munkaviszonya.
Ahelyett, hogy hálás lennél édesanyádnak, hogy cigány "apáddal" ellentéteben nem eldobott téged, hanem megtartott és felnevelt... Nagyon szomorú lennék, ha a lányom a nemlétező apjára hivatkozva kérné ki magának ezt a kérdést...
OFF: nem ismerek egyetlen rendes cigányt sem, pedig Baranyában élek, ahol nyüzsögnek. Nem utálom őket, de nagyon félek tőlük.
Én egy más szemszogbol írok. Angliában élek férjemmel aki bangladesi. A bangladesiek nagyon hasonlítanak a cigányokhoz, barna bor, sotét szemek, arcvonások. Rengetek bangladesi él a városban, mint minden nemzetnél, itt is vannak jó és rossz emberek, jól oltozottek és koszosak, budosek, szerények és hangosak. Megfigyeltem, hogy ha párommal minden rendben, akkor az utcán tobb normális bangladesit látok, viszont ha épp haragszom rá, akkor ezt a haragot rávetítem mindenkire aki hasonlít rá. Édesanyáddal is hasonló lehet. Az hogy rasszista lenne alapból, azt azért nem mondanam, mert aki tényleg az, annak esz ágába nem lenne lefekudni olyannal aki nála világosabb vagy sotétebb boru.
14 évesen már benne vagy abban a korban, hogy érdeklodj a fiúk iránt vagy tobb is torténjen. Képseld el, hogy valakibe szerelmes vagy, megbízol benne, odaadod magad neki, aztán kiderul hogy terhes vagy. Életed szerelme meg ahelyett hogy támogatna, lelép. Haragot éreznél és csalódottságot, amit édesanyád is érez most. Ezen nem hiszem, hogy tudnál változtani, inkább ulj le vele és mond el, hogy ezzel téged is bánt. Viszont azt ne mond neki, hogy "többször segítenek mint a magyarok" mert ezzel olyan mintha visszatámadnál.
Már ne haragudj, de a korodból is ítélve rendkívül kevés élettapasztalattal rendelkezel és elképzelésem sincs, hogy milyen jogos szidod a magyarokat,milyen alapon általánosítasz, egyáltalán mit jelent neked ez az Európában egyedülálló kultúrával, hagyományban-gazdag, csodálatos történelemmel rendelkező nép, a magyar?
Fogalmad nincs arról ugye, hogy a cigányok többsége, mert így van, milyen aberrált, közveszélyes, mocsadék, akik örömmel tartják terrorban a magyarokat, akik eltartják őket az adóikból, hogy milyen módon csalnak a gyermekszülés felhasználásával ahhoz, hogy több pénzt szerezzenek és sajnos a vérfertőzés a primitívségükből eredően nagy divat náluk és a többi! Ez nem rasszizmus, tudod, hogy mi a fajgyűlölet? Amit az amerikai telepesek műveltek a behurcolt néger rabszolgákkal, vagy ahogyan viseltek a kontinens őslakosaival, az indián törzsekkel szemben!
Egy népet a kultúrája alapján is meglehet ítélni, ennek semmi összefüggése nincs a bőrszínnel, ez a baromságot előbb megtanuljátok, mint az iskolai tananyagot!
Van több roma ismerősöm, az egyik osztályelső volt a Szent István Gimnáziumban, ami nem kis eredmény, és eszébe nem jutott ez a légbőlkapott kitaláció, imádta a magyar költészetet és azt hiszem most magyar irodalom szakos az ELTE-n. Legalább átlátnád a dolgokat, Te Jó Isten...!
Tudod, hogy kiknek érdeke a cigányok nyomorbatartása? Azoknak, akik krumpliért szavazatot vesznek tőlük, akik hergelik őket a magyar lakosok ellen, és azok a cigány maffiozók, akik felélik a pénzt, amit egy-egy ilyen falu megsegítésére szántak a MAGYAROk! Szerinted nekünk kellemes mindennap rettegni az utcán?! Több, mint 20 éves vagyok és lassan nem merek lemenni a közértbe, mert körbeálltak a cigány munkások fényes nappal, mikor kiléptem az ajtón és senki nem segített! Legyen már egy kis önkritikánk! Vannak természetesen kivételek, de azért ne essünk már át a ló túloldalára!
Nem csak jogaid vannak Kicsillag, hanem kötelességeid is!
Nektek még bérletet sem kell felmutatni a járművökön, a magyart ( mert ugyebár ahhoz van elég eszed, hogy már megkülönböztesd magad) meg megrángatják! Ugyan olyan ember vagy, mint a többi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!