Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg szeret vagy ez csak...

Tényleg szeret vagy ez csak játék neki? Egy ilyen fiú sosem változik?

Figyelt kérdés

A külseje tökéletes,izmos,szép szemek és szép mosoly,de szerintem metroszexuális.Amikor megismerkedtünk,nagyon nyomult és minden áron azt akarta,hogy menjek el hozzájuk,mert a szülei 2 hétig nyaraltak.Lekoptattam.De elkezdett írogatni Facebookon,megszerezte a telefonszámomat és "véletlenül" mindig ugyanabba az étterembe ment ebédelni a haverjaival,ahová én jártam suli után.Nem hittem neki,hogy akarna valamit,mert ő a lányok kedvence,én pedig nem vagyok se szép,se csinos,barátom sem volt még akkor.

De elmentem egy buliba és ott ittam,sokat.Akkor vigyázott rám és hazakísért.Utána mondta,hogy emiatt érdemel egy randit legalább...

Már 3 hónapja tart ez a dolog,hogy a délutánokat és a hétvégéket együtt töltjük,elvisz a különböző családi eseményekre (én vagyok az első lány,akit bemutatott a nagyijának),ha én este nem megyek bulizni,akkor ő se és elkezdett leszokni a cigiről.Segít mindenbe és elviseli a hisztijeimet és féltékeny,mindenkire.

A legjobb barátnőm szerint egy ilyen srác képtelen megváltozni és csak a szex miatt van velem.De ezt kétlem,mert még nem feküdtünk le,mert ő lenne az első.

Hogy tudnék rájönni arra,hogy szeret-e?

Szerintetek egy ilyen fiú soha nem változik meg?

2013. okt. 30. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"egy ilyen srác képtelen megváltozni"

Mivel Kamaszok témakörben írtad, gondolom azok vagytok. Ilyenkor nem hogy nem változnak az emberek, de szinte hetente változnak, ezért nem igaz, amit a barátnőd mond. Ha meglett, felnőtt férfiról beszélnénk, akkor elgondolkodna az ember, de egy tininél kijelenteni, hogy nem változik, elég vicces dolog. Kb. mint az időjárás. Én adnék esélyt, hogy ismerjen meg jobban, de nem feküdnék le vele. Randizzatok, beszélgessetek, ismerd meg mint embert, és ne ítélj, amíg ezt nem tetted meg! Az, hogy mások mit mondanak, és hogy ő valójában milyen ember, lehet két különböző dolog, simán! Vigyázz magadra, légy óvatos, de csak a barátnők véleménye alapján én nem ráznám le. Az pedig, ahogy magadról beszélsz súlyos önbizalomhiányra utal. Kapd össze magad, és dolgozz rajta, hogy érezd, hogy értékes vagy, és nem ő tesz neked szívességet azzal, hogy szóba áll veled, hanem TE engeded meg neki, hogy megismerhet, és udvarolhat, ha akar! Tartás, előre tisztázott határok, korrekt ismerkedés, aztán meglátod, mi a helyzet, tetszik-e vagy sem.

2013. okt. 30. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Én 15 vagyok,ő 16.

Próbálok én határokat húzni,de már kb április óta tetszik és nagyon nehéz ellenállni neki.

Nem akarok egy lány lenni a sok közül.

2013. okt. 30. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindig rajtad áll, meddig mész el. A "Nem"-et gyakorolni kell, és határozottan kimondani és nem lesz gond! Randizzatok, akár csókolózz vele nyugodtan, de ilyen bizalmatlan, bizonytalan helyzetben nem feküdnék le vele (még úgy sem, ha felnőttek lennénk). Kell a bizonyosság, hogy én kellek, és nem csak egy plusz strigula a noteszba. EZt pedig nem adja meg más, csak az idő. Határozottan mondd meg neki, amit érzel. Első randin, amikor tényleg randiztok, mondd el neki, hogy szimpatikus, szeretnéd jobban megismerni, de nálad itt és itt van a határ és kéred, hogy ehhez tartsa magát. Hidd el, bírják az egyenes beszédet, és jobban is tudnak alkalmazkodni hozzá, mint a helyzetben hallott "hát nem is tudom, ezt talán nem kéne".... 5 perc múlva "jaj, én nem is tudom, nem sok ez egy kicsit..." stb. NEM! Eddig megyek el veled, én a köv. néhány randin ezt várom, ha neked is megfelel, ismerkedjünk! Ne félj határokat szabni, és ne félj ismerkedni sem. Nem kell lefeküdnöd vele csak azért, mert mások megtették, és mert annyira nagyon tetszik. 15 évesen az ilyesmit gyorsan megbánja az ember, fő az óvatosság! Ettől még viszont lehet, hogy őszintén érdeklődik, tényleg tetszel neki, és talán pont azért, mert te nem fordultál meg mindenki karjaiban! Adj esélyt, de ne adj mindent! :) Sok sikert! :)
2013. okt. 30. 16:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát,már látott ruha nélkül is,szóval az ismerkedéssel nincs baj.Csak félek,hogy talán kevés vagyok neki vagy ez neki csak szórakozás.
2013. okt. 30. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

nyugi fog még változni

hidd el nem csak szórakozik vagy ha igen akk azt egy jó pár hónapon keresztül ugy se birná csinálni akk már rég otthanyott volna

addig lesz a barátod mig le nem fexel vele

minál tovább birod annál jobban beléd fog esni

18/F

2013. okt. 30. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha csak 16 éves, akkor még változik a jelleme, és valószínűleg te épp most alakítod neki. :)

Szerintem szeret, ha más nem barátként, 3 hónapig nem szórakozna semelyik nyomulós srác sem. Ha lesz (van?) köztetek valami, egyszer még nagyon hálás lesz, hogy letérítetted őt erről a rossz útról.

2013. okt. 30. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
csak nekem túl gyanús mostanában ez a sok "helyes,ám rossz fiú hirtelen észreveszi a szürke kislányt,amikor az magatehetetlen helyzetben volt,de nem használta ki,és azóta rengeteget találkoznak,de a lány nem biztos abban,hogy a fiú teljesen megváltozna a kedvéért" típusú kérdés?
2013. okt. 30. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:
nem nagy baj az (utolsónak)
2013. okt. 31. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!