Anya fajgyűlölő, ezért úgy érzem nem szeret. Mit tegyek?
Az a helyzet hogy mikor anya terhes lett apa lelépett, sosem volt rám kíváncsi és cigány.
Ma is jöttünk haza a boltból és egy cigány kinyitotta nekünk az ajtót, én megköszöntem, anya mérgesen nézett rá. Szóval vannak normálisak. Többször segítenek mint a magyarok én úgy vettem észre. Mindig mondja bár megdöglenének, fel kène őket gyújtani stb. pedig nem ártottak neki semmit. Mivel apám cigány én is az vagyok. Mikor anya szidja őket úgy érzem engem is szid, nem szeret stb.
14/L
Szerintem csak apukádat szidja, és azt adja ki így magából.
Persze ezt akkor sem a gyerek előtt kellene csinálni, akkor sem ha nem lennél félig cigány.
Abban pedig teljesen egyetértek veled, hogy nem mindenki olyan. Mi a családdal a 'cigány' szót, használjuk olyanokra is, akik nem azok, de egyszerűen úgy viselkednek, mint ahogy a sztereotípiák belénk égtek. Nekem van nagyon sok cigány ismerősöm, nincs velük semmi gond. tanulnak, dolgoznak.
Nem szeretnék semmivel sem kitünni !
Csak az a rossz hogy anya elhordja őket mindennek. Ismerek becsületes cigányokat akik normálisabbak mint némelyik magyar.
Attól hogy nem ismersz ilyeneket vannak.
Ja és keresztanyáéknak nem lehet gyerekük, semmi sem segített. 7 évet próbálkoztak mindennel, úgy döntöttek örökbefogadnak. Cigányokat fogadtak örökbe. Anya azóta nem enged keresztanyáékhoz.
nem akarja hogy arra a sosra jus,mint ő, hogy elcsvarják e fejed.
de ahogy látom jogosan aggódik, vonzódsz hozzájuk.
majd meglátod te is.
Miért vonzódom hozzájuk?
Azért mert én is cigány vagyok és nem szeretném ha anyám szidna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!