Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ha a ti kamaszotok...

Szülők, ha a ti kamaszotok egy szerelemi csalódás miatt végezne magával, vagy megpróbálja de nem sikerül akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok kicsit szakításos helyzet közelében,tudom morbid a kérdés,de engem ilyenkor minden érdekel amivel kapcsolatban megfogalmazodik bennem egy kérdés,és nem provokálni akarok,pusztán kíváncsiság.
2015. márc. 26. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Elküldeném pszichológushoz.. már ha túl éli
2015. márc. 26. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Mindjárt úgy fejbekólintanálak, hogy megfordul a fejedben is ilyen. Még kicsi gyerekeim vannak ugyan, de abszolút emlékeszem a szerelmi csalódásokra stb. Komolyan képes lennél egy olyan ember miatt magadnak és szeretteidnek netán végzetesen rosszat tenni, aki megbánt, megcsal, megaláz...nem tudom mi volt a szakítás, csalódás oka, de ilyen szempontból mindegy is. Inkább azt mondd, hogy mi a csalódás és segítünk vagy menj el pszichológushoz, de nemár... Majd az unokádnak is meséld el enyhébb verzióban, ha ő lesz hasonló szituban, addig meg lépj hátra kettőt-hármat és meglátod, hogy nem dől össze a világ. :)
2015. márc. 26. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Aki akár egy csaj,vagy pasi miatt eldobja az életét az nem komplett!Ha nem sikerült,a tetejébe még jól is fel is képelném!Ilyen önző dög nem lehet senki,a családját kitegye egy örök fájdalomnak.Mindenki pótolható,ez a szerelem elment?nagy ügy majd jön másik.Sok évvel ezelött egy kamasz fene nagy szerelmi bánatába neki ment a vonatnak.Azt üzente a srácnak valakivel,menjen el a temetésére és ő maradjon ott utoljára.A srác el se ment.A lány szülei össze roppantak,a srác megnősült családja van.szerelmi drámázónk meg lemaradt az élet szép dolgairól,átment oszloba...Neked meg eszedbe se jusson!!!!Szakítasz nagy ügy,majd lesz másik!Élvezd az életet,egyszer ugy is eljön a halál minek azt siettetni főleg valakiért.Ennyit soha senki nem ér!
2015. márc. 26. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Aki ilyet tesz, az önző, és ostoba...

Nem tudom mit tennék...

Nem is akarom megtudni...

Remélem észrevenném még idejében, és tennék ellene(környezetváltozás, beszélgetés etc)...

2015. márc. 26. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszem úgy nevelni a gyerekem, hogy legyen elég esze ahhoz, hogy aki átvágja, az arra sem méltó, hogy a lába nyomát csókolgassa. Az öngyilkosságról egyébként is az a véleményem, önző és gyáva tett, amivel az ember csak azoknak okoz fájdalmat, akik pont nem érdemlik meg, hiszen szeretik.. Aki szerelmi bánatból öngyilkos lesz, szerintem mindig is elhanyagolt gyerek volt, és mindez naivitással is párosul esetükben. Sajnos több öngyilkos volt a környezetemben, és rájuk mindez igaz volt, továbbá az is, hogy a hátrahagyottak egész életükben saját magukat hibáztatják, amiért nem tudták őket megmenteni.
2015. márc. 26. 15:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem,mielött valaki azt hinné én nem akarok az lenni a szakításos helyzet miatt.Más miatt jött a kérdés.
2015. márc. 26. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
24%

19 éves már nem kamasz, hanem felnőtt..

Remélem, hogy az én gyerekem inkább segítséget kér nempedig önző módon öngyilkos lesz..

2015. márc. 26. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi miatt jött a kérdés?

Megér egyáltalán egyetlen szerelem is annyit, hogy valaki eldobja miatta az életét? Vége, és? Biztos nem volt értelmetlen, mert legalább tanult belőle valamit, amit a következő kapcsolatban jobban fog csinálni. Persze, nehéz, de azért nem a világ vége.

2015. márc. 26. 17:42
 9/9 anonim válasza:

Elfenekelném a csírát!

De mi nem olyan családbul származunk ám hogy ilyen még csak meg is forduljon egy családtagunk fejében, inkább leguritsz egy 50-es páleszt és meg van ódva.

2015. ápr. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!