Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért nem tudja...

Az anyám miért nem tudja elfogadni, ha nem neki van igaza?

Figyelt kérdés
Lassan 55 éves az anyám, és egyszerűen kiborít. Mindig is ilyen volt, folyamatosan kioktat. Ha nekem más a véleményem, mint neki, akkor "menj a k*va any*dba! roh*dj meg te fogyatékos!" és ehhez hasonló megjegyzéseket tesz. Állandóan a tipikus kereskedelmi csatornákat nézi a tv-ben, és amit ott mondanak valamelyik "értelmes" műsorban, az szent, és sérthetetlen. A natgeo-ra vagy discovery-re azt mondja, hogy f***ság, és neki nincs türelme ilyeneket nézni. Nem értem, hogy miért kérdez meg bármit, ha én arra helyesen válaszolok, de ő meg máshogy tudja, leszól és felháborodik? Mit kezdhetek ezzel? Ne szóljak hozzá? Csak azért is őrjöng, ha nem válaszolok.. Tényleg nem tudom mitévő legyek. Volt már valaki ilyen helyzetben, és talált rá megoldást? Egyébként 20 éves lány vagyok.
2015. márc. 25. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon magas intelligenciára van szükség ahhoz, hogy valaki elfogadja, hogy családon belül megváltozik a "hatalmi" helyzet.
2015. márc. 25. 19:15
 2/4 anonim válasza:
pár évig még kibirod és aztán költözz el vagy csak zár magadra az ajtodat és bent legyen kajád meg ini pisi kaki vödör számitógép áram tv
2015. márc. 25. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudsz mit tenni, ha anyukádnak ez jó, akkor élje így az életét.
2015. márc. 25. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

A barátnőm édesanyja pont ugyanilyen, csak 40 évesen.

Sajnálom, de az anyukádnak egy baja van: Irtózatosan buta.

Mi sem tudjuk, hogy mit tegyünk. Egyelőre egy lehetőség van. Tanulni és minél hamarabb munkát keresni, majd otthagyni egyedül.

2015. márc. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!