Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Ket napja eleg rosszul lettem: laz, mindenem faj, torokfajas, natha, tusszoges. Egyedul elek pesten, es mivel nincs erom fozni meg semmire kb, szerettem volna hazautazni videkre hogy legalabb ne legyek egyedul, gondoltam apukam majd foz vmi levest, teat, neha ramnez h elek-e meg, ertitek .... Erre apukam kozolte h nehogy mar hazamenjek betegen... Gondolom fel h elkapja .... En ezt ertem is, de nagyon rosszul esett.... Ez lenne a normalis??

2015. febr. 27. 06:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
-nem vagy te beteg,csak megfáztál,igaza van faternak,csak őt is megfertőznéd,ha ott prüszkölnél neki,
2015. febr. 27. 07:01
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, mennyi idös vagy, de hacsak nem 14 év alatt, akkor nem jogos a nyüglödésed.

Ha kibirtad volna a hazautazást, akkor teát is tudsz feleannyi erövel fözni és közben nem fertözöl végig mindenkit.

2015. febr. 27. 07:22
 3/18 anonim válasza:
100%
Megértem, hogy rosszul esett, és hozzáteszem nem mondanék ilyet a lányomnak - de megértem apukádat is, ha nem "komoly" a dolog tényleg csak megfertőznéd. Igyál sok folyadékot, gyógyszer, takaró, és alvàs. Ha viszont rosszabbul vagy tényleg menj haza, ne maradj egyedül !
2015. febr. 27. 07:30
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
faterodnak van igaza
2015. febr. 27. 07:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pihizz. A teafőzés meg nem olyan megterhelő mint az utazás.
2015. febr. 27. 07:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fater lesz beteg, utána ő is mehet hozzád, hogy főzz neki meg pátyolgasd?

Amúgy egy megfázás nem a világ, hiába fáj valamid meg stb, egy kaját össze tudsz dobni aztán pihensz.

Én is beteg voltam nemrég, hasonló tünetekkel, mégis főztem és takarítgattam, aztán pihentem.

Igaza van apukádnak.

2015. febr. 27. 08:27
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Mi lenne, ha valami komoly betegséged lenne? Ugyan már, szerintem nagyon eltúlzod. Teát elég napi 1x főzni, lehet melegíteni. Egy leves összedobása sem hinném, hogy csak 100%-ban egészséges állapotban lehetséges, de ha neked igen, akkor rendelj. Tudod sokan vagyunk szerintem, akik akkor is ellátjuk a családot, ha betegek vagyunk, enni, tiszta ruha, stb, akkor is kell a 2-3 gyereknek, és a párunk sem lehet velünk itthon táppénzen. Pihenj, gyógyulj, teázz, egyél sok levest, és ne nyavalyogj. Miért kellene apukádat is megfertőznöd?
2015. febr. 27. 08:35
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Ilyet nem mondanék a gyerekemnek! Közölném, hogy gyere ez csak természetes!
2015. febr. 27. 08:55
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem értek egyet az előzőekkel. Egy szülő mindig szívesen látja a gyerekét, ok nélkül is. Én nem tartom normálisnak, bár mindenki máshogy szocializálódott, nekem szerencsére rendes családom van, és bármikor számíthatunk egymásra.
2015. febr. 27. 08:57
 10/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha én lázas vagyok, és mindenem fáj, akkor előbb főzök magamnak teát és ha nem is egy igazi erőlevest de zacskós levest, minthogy vonatra üljek, és utazzak. Ha tervedben volt az utazás, akkor annyira nem vagy beteg, hogy ne tudj teát főzni vagy egy zacskós levest odatenni..
2015. febr. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!