Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Ket napja eleg rosszul lettem: laz, mindenem faj, torokfajas, natha, tusszoges. Egyedul elek pesten, es mivel nincs erom fozni meg semmire kb, szerettem volna hazautazni videkre hogy legalabb ne legyek egyedul, gondoltam apukam majd foz vmi levest, teat, neha ramnez h elek-e meg, ertitek .... Erre apukam kozolte h nehogy mar hazamenjek betegen... Gondolom fel h elkapja .... En ezt ertem is, de nagyon rosszul esett.... Ez lenne a normalis??

2015. febr. 27. 06:57
1 2
 11/18 anonim válasza:
93%
Apukádnak van igaza.
2015. febr. 27. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:57

Te nem érted a lényeget. Ha a kérdezőnek van annyi ereje, hogy vidékre utazzon nagy betegen ahogy írja, akkor arra miért nincs, hogy kikeljen az ágyból, és odategyen egy teát? vagy rendeljen vagy főzzön egy levest? Időnként fel kell kelni ha másért nem, hogy lezuhanyozzon az ember ha a láztól kiizzad, vagy azért mert wc-re kel menni. Azért egy utazás jobban kimeríti az embert. Az apukájának abban igaza van, hogy nem kell, hogy őt is megfertőzze.

2015. febr. 27. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked rosszul esik elhiszem, de apukádnak igaza van.
2015. febr. 27. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

És mi lesz, ha gyerekeid lesznek, családod, férjed?

Akkor is meglógsz a gyereknevelés, főzés, családellátás alól, és hátra hagyod a gyereket és mész apukádhoz?

2015. febr. 27. 09:07
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha arra van erőd, hogy vidékre utazz, akkor nem lehetsz annyira beteg. Képzeld, én is meg vagyok fázva mint te. Már vasárnap óta. És közben mèg dolgozni is megyek, 12 órázom váltott műszakban. Nem kell belehalni egy kis náthába. Tea, orrcsepp, zsepi, panadol, strepsils... ennyi a titok.
2015. febr. 27. 09:09
 16/18 anonim válasza:
23%

Hát én el vagyok képedve itt egy két válaszon.

30 éves gyerekem van, és a mai napig is gondoskodok róla, ha beteg, mert ez a dolgom szülőként. Ő is gondoskodik rólam, és ő is fog a saját gyerekéről. Eszembe nem jutna soha, hogy mi van ha én is elkapom, egy szülő ilyenkor a gyerekéért aggódik, nem magáért.

Nem tudom egy két válaszolónak milyen lehet a családi élete, de szerintem egyáltalán nincs rendben apukád reakciója.

Megterhelő hazautazni?? Könyörgöm felül az ember egy vonatra vagy buszra, és a végén leszáll!

Normáliséknál ha beteg valaki, akit szeretssz, ápolod, nem kirakod x kilómétérre egyedül !!

A személyeskedő válaszokról ne is beszéljünk, egy két válaszoló meg is érdemelné, hogy betegen egyedül hagyják!

Kérdező, szerintem várj 1-2 napot, hátha elmúlik (nálunk 2 nap alatt átment mindenkin szerencsére). Viszont ha az után se múlik el, tényleg menj haza, és menj el orvoshoz.

Addig is sok c vitamin, és pihi! Jobbulást! :)

2015. febr. 27. 09:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Némelyik kicsit helyre tett, hogy tenyleg nem kene ot is megfertoznom. Egy komment viszont volt amin nagyon kiakadtam, arra reagalnek:

És mi lesz, ha gyerekeid lesznek, családod, férjed?

Akkor is meglógsz a gyereknevelés, főzés, családellátás alól, és hátra hagyod a gyereket és mész apukádhoz?

Ne haragudj, de hogy jossz te ehhez? az egegyadta vilagon semmit nem tudsz rolam, meg egyaltalan, hogy jon ehhez valami, ami nem is letezik? Ugyanis nincs gyerekem, ferjnel se vagyok. Ha apukam beteg, en mindig nagyon szivesen apoltam ot, az esett rosszul, hogy ez nem talalt viszonzasra.

Ha egy kicsit gondolkozol, akkor ezen logika menten rajossz, hogy ugyanezt megtennem a sajat gyerekemert is, akar betegen is. Nyilvan megtennem, ha en is elvarom, szamomra ez evidens dolog.

Fogalmam sincs,miert van szukseg erre a stilusra, en normalisan kerdeztem, meg ha nincs is igazam, normalis kulturalt valaszokat varnek.

2015. febr. 27. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:
házhozszállitás?
2015. febr. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!