Anyukám 60 éves, pedig én még csak 16 vagyok. Ti mit gondoltok erről?
Sokszor le "kell" vonnom az életkorából, mert ha pl. a suliban kérdezik a diákok, ők még a 40-re is azt mondják, hogy vén szatyor :s
a legtöbb o. társamnak még a mamája is fiatalabb nála :$
Kamasz vagy, most minden irtó ciki. Erről nem is papolok, felesleges.
A 35 éves szülőknek is vannak nyápic testalkatú gyerekeik. Még fejlődésben van a szervezeted.
5 év múlva magadat fogod szégyellni (nem anyudat), hogy ilyen kérdés megfordult a fejedben. :)
Anyukám 30 éves volt, mikor születtem. Gerincferdülésem van, lúdtalpam, és mindig én voltam a legbénább tesiből. Nagylányom 29 éves koromban született, neki is lúdtalpa van, és 3 éves kora óta fejlesztő tornára jár. Nem kéne ilyenért anyukádat hibáztatni, van aki ilyen alkat és kész, másban meg biztos jó vagy.
Az meg hogy a 40 évesre azt mondják, hogy vén szatyor, szerintem egyszerűen életkori sajátosság. Attól még nyilván az osztálytársaid szülei is már elmúltak 40 évesek, nem lehet, hogy mindenkinek 24 év alatti volt az anyukája, mikor született, az meg főleg nem, hogy a nagymamájuk is 44 év alatti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!