Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit kellene csinálnom?

8072 kérdése:

Most mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pénteken halt meg az édesanyám rákos volt én csak 16 éves vagyok apám sincs nagyapám 8 hónapja halt meg és most a nagymamámal vagyok nem tudom elfogadni még igazából el sem hiszem hogy metörtént de ahányszor rágodolok az kívánom bár csak én haltam volna meg hogy tudnám ezt a helyzetet elfogadni, feldolgozni ?

2015. márc. 23. 00:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm megprábálom
2015. márc. 23. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Rendben. És hidd el, meg fogsz nyugodni, ha megérzed édesanyád jelenlétét a szobában. Ott van, csak nem testben. Ha figyelsz, akkor gondolatban tudtok egymással beszélgetni. Ezt úgy mondják, telepátia.
2015. márc. 23. 01:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Egész éjjel próbáltam nem sikerült
2015. márc. 23. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem könnyű ilyenkor. Még túl zaklatott vagy. Próbálj megnyugodni. Ne sürgesd, és ne erőltesd a dolgot. Legyél laza, és figyelj a csendre. Majd jön édesanyád hangja a gondolataidban. A szívedben fogod érezni. Így lesz.
2015. márc. 23. 09:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Remélem igen
2015. márc. 23. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!