Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit kellene csinálnom?

8072 kérdése:

Most mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pénteken halt meg az édesanyám rákos volt én csak 16 éves vagyok apám sincs nagyapám 8 hónapja halt meg és most a nagymamámal vagyok nem tudom elfogadni még igazából el sem hiszem hogy metörtént de ahányszor rágodolok az kívánom bár csak én haltam volna meg hogy tudnám ezt a helyzetet elfogadni, feldolgozni ?

2015. márc. 23. 00:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
adjon erőt a gondolat hogy olyan életet élsz majd, hogy tudd, büzkék lennének rád. féltenek, óvnak fentről is, vigyázzák a lépésedet, ha szomorú vagy, ők is azok.
2015. márc. 23. 00:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Igazából apám nem halt meg börtönben van elfelejtettem odaírni anya azért lett beteg mert anyit idegeskedett miatta hogy az apám nem szerete őt ezért az apámat ha mondhatjuk annak utálom a legjobban ezen a világon
2015. márc. 23. 00:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Olyan egyedül érzem magam
2015. márc. 23. 00:44
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

ne legyen szívedben harag, azt téged mérgez és betegít, erre ügyelj

a férfiak több mint fele elhagyja családját, gyerekével sem foglalkozik. ilyen a világ. ő többet veszített. nem tudja mennyi öröm egy gyermek, nem tudja milyen boldogság az őszinte szerelem, értékek nélkül éli le az életét.

2015. márc. 23. 00:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül! Édesanyád lelke ott van veled! Beszélj hozzá, és meglátod, jelt ad neked, hogy ott van veled! Mert a lélek halhatatlan.
2015. márc. 23. 00:48
 6/15 anonim ***** válasza:
nyiss a világra, barátokra, nem vagy egyedül majd meglátod.
2015. márc. 23. 00:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak 2 nap telet él azóta de úgy hiányzik nem tudok semmi másra gondolni nem érdekel semmi nincs kedvem semmihez és igen tudom hogy itt van velünk örökre de a beszélgetéseink fognak a legjobban hiányozni és hogy akármit elmondhattam neki és a feltétel nélküli szeretet
2015. márc. 23. 00:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért van ott veled édesanyád lélekben most is! Mert tudja, hogy egyedül érzed magadat! Mindig segíteni fog mindenben, csak éppen nem látod a testét és nem hallod a beszédét. De beszél hozzád. És ha csendben maradsz, és figyelsz, akkor megérzed, hogy ott van veled. Mert a lélek nem hal meg, csak a test.
2015. márc. 23. 00:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom ezt mindig is tudtam de mi egymásért éltünk mindent meg adnék érte ha viszakaphatnám
2015. márc. 23. 01:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Édesanyád lelkét nem látod, de megérezheted, ha csendben vagy, és figyelsz. Beszélj hozzá. Ő jelezni fog neked, hogy ott van veled a szobában. És bármikor hívod, ott lesz veled. A lélek egy energia, láthatatlan. Olyan energia, mint a rádióhullám. Ha bekapcsolod a rádiót, a rádióhullámok közvetítik a hangot, amit hallasz, de nem látod a rádióhullámokat. Édesanyád lelke is pontosan ilyen. Egy energia, amit nem látsz, de létezik, mert tudsz vele beszélni. Próbáld meg. Édesanyád csak arra vár, hogy figyelj rá. Beszélj hozzá.
2015. márc. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!