8072 kérdése:
Most mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pénteken halt meg az édesanyám rákos volt én csak 16 éves vagyok apám sincs nagyapám 8 hónapja halt meg és most a nagymamámal vagyok nem tudom elfogadni még igazából el sem hiszem hogy metörtént de ahányszor rágodolok az kívánom bár csak én haltam volna meg hogy tudnám ezt a helyzetet elfogadni, feldolgozni ?2015. márc. 23. 00:37
1/15 anonim válasza:
adjon erőt a gondolat hogy olyan életet élsz majd, hogy tudd, büzkék lennének rád. féltenek, óvnak fentről is, vigyázzák a lépésedet, ha szomorú vagy, ők is azok.
2/15 A kérdező kommentje:
Igazából apám nem halt meg börtönben van elfelejtettem odaírni anya azért lett beteg mert anyit idegeskedett miatta hogy az apám nem szerete őt ezért az apámat ha mondhatjuk annak utálom a legjobban ezen a világon
2015. márc. 23. 00:43
3/15 A kérdező kommentje:
Olyan egyedül érzem magam
2015. márc. 23. 00:44
4/15 anonim válasza:
ne legyen szívedben harag, azt téged mérgez és betegít, erre ügyelj
a férfiak több mint fele elhagyja családját, gyerekével sem foglalkozik. ilyen a világ. ő többet veszített. nem tudja mennyi öröm egy gyermek, nem tudja milyen boldogság az őszinte szerelem, értékek nélkül éli le az életét.
5/15 anonim válasza:
Nem vagy egyedül! Édesanyád lelke ott van veled! Beszélj hozzá, és meglátod, jelt ad neked, hogy ott van veled! Mert a lélek halhatatlan.
6/15 anonim válasza:
nyiss a világra, barátokra, nem vagy egyedül majd meglátod.
7/15 A kérdező kommentje:
Csak 2 nap telet él azóta de úgy hiányzik nem tudok semmi másra gondolni nem érdekel semmi nincs kedvem semmihez és igen tudom hogy itt van velünk örökre de a beszélgetéseink fognak a legjobban hiányozni és hogy akármit elmondhattam neki és a feltétel nélküli szeretet
2015. márc. 23. 00:53
8/15 anonim válasza:
Pontosan ezért van ott veled édesanyád lélekben most is! Mert tudja, hogy egyedül érzed magadat! Mindig segíteni fog mindenben, csak éppen nem látod a testét és nem hallod a beszédét. De beszél hozzád. És ha csendben maradsz, és figyelsz, akkor megérzed, hogy ott van veled. Mert a lélek nem hal meg, csak a test.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom ezt mindig is tudtam de mi egymásért éltünk mindent meg adnék érte ha viszakaphatnám
2015. márc. 23. 01:00
10/15 anonim válasza:
Édesanyád lelkét nem látod, de megérezheted, ha csendben vagy, és figyelsz. Beszélj hozzá. Ő jelezni fog neked, hogy ott van veled a szobában. És bármikor hívod, ott lesz veled. A lélek egy energia, láthatatlan. Olyan energia, mint a rádióhullám. Ha bekapcsolod a rádiót, a rádióhullámok közvetítik a hangot, amit hallasz, de nem látod a rádióhullámokat. Édesanyád lelke is pontosan ilyen. Egy energia, amit nem látsz, de létezik, mert tudsz vele beszélni. Próbáld meg. Édesanyád csak arra vár, hogy figyelj rá. Beszélj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!