Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum mindig ramtor amikor...

Anyum mindig ramtor amikor furdok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesito, hogy fetrengek meztelenul a kadban, o meg bejon mert fel kell csavarnia a hajat (mintha a szobajaban nem tudna), vagy raerosen keres valamit, mintha nem erne ra 30 perc mulva. -.- Mondom minden furdes elott, hogy ne jojjon mar be, na de azert is bejon. Mit mondjak neki, hogy ne jojjon mar be? 14/l

2015. márc. 16. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Pont abban a korban vagy, amikor jobb, ha egyedül van az ember lánya egy helyiségben, de hogy anyukád ennyire szűk látókörű legyen, az nem normális nála.

Valószínű tényleg csak az üvöltözős módszer segít, de ez el fog indítani egy lavinát, jön majd, hogy meddig vagy még a kádban, meg ott zörög majd az ajtó előtt.

Ilyenről beszélni még mással kínos, mert hát ugye a fürdőkád az fürdésre való...

2015. márc. 19. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Üvöltözéssel nem mész sokra.

Beszélj vele, hogy téged miért zavar. Mondd el neki, hogy nem az a lényeg, hogy őt nem zavarja, hanem az, hogy téges zavar. De nyugodtan és kedvesen, mert az üvöltözés sem a gyerek sem a szülő részéről nem jelent valós megoldást.

Egyébként mennyi ideig szoktál bent lenni a fürdőben?

2015. márc. 19. 08:20
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Sikíts olyan handosan, ahogy csak tudsz végig, amíg benn tartózkodik. Nálunk még a szomszéd is átjött, pedig kertes házban lakunk, és amikor anya felháborodva mesélte neki, hogy a hülye lánya visít, mert ő ott van miközben fürdik, a szomszéd közölte, hogy bizony ő is visítana, mert ez beteges :D

De ezt több hónap könyörgés előzte meg.

2015. márc. 19. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó: hát ez kész :"D

Én tuti kiabálnék vele. Amúgy is utálom anyukámat.

Ha te nem akarsz, akkor ha nyitja az ajtót, egyből kiáltsd el magad, hogy "ne gyere be", ha bejön, akkor vagy sikíts végig, mint ahogy az előző mondta, vagy kérdezd meg, hogy mikor megy már ki. Aztán beszélj vele, hogy nem akarod, hogy akármikor bejöjjön, amikor fürdesz, de még csak be se nézzen. Kopogjon, és ha fontos, akkor kiadod, amit kell, de ne nyisson már be folyton, mert ez téged idegesít.

2015. márc. 19. 12:31
 15/18 mi a fene ***** válasza:
100%
Bunkóság,én 12 éves koruk után nem mentem be, ha fürödtek.
2015. márc. 19. 14:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Te bejárkálsz amikor anyukád fürdik??

Ezt esetleg megmondhatnád neki, hogy figyelj csak anya, én bejárkálok amikor te fürdesz? NEM. Akkor te se járj be pls. És 14 évesen nem vagy túl fiatal ahhoz, hogy ezt ne mondhasd meg.

2015. márc. 19. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
az enyém is mindig elvette a kulcsokat, azóta sem lehet semmit kulcsra zárni. ha náluk vagyok, inkább nem fürdök.
2015. márc. 19. 19:38
 18/18 A kérdező kommentje:

Na tegnap furdes elott megbeszeltuk, nem jott be. Nem tudom ez meddig lesz igy, koszi a valaszokat.

Amugy mielott valaki h-lyesegeket feltetelezett volna, nem szoktam semmi olyat csinalni a furdokadban... "Furdokad furdesre valo"

2015. márc. 20. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!