Anyum mindig ramtor amikor furdok! Mit tegyek?
Én kb. ennyi idős voltam, mikor ezt megelégeltem, és nagyon csúnyán elkezdtem veszekedni anyámmal (káromkodtam rendesen). Persze anyám üvöltözött velem, hogy mit képzelek, meg hogy gondolom ezt, de a sarkamra álltam, hogy k...ra nem érdekel, ő hogy gondolja, ha én vagyok bent, eszébe ne jusson bejönni. Persze megsértődött, meg vágta a pofákat, de sikerült végre beletuszkolni az agyába a kérésemet. (természetesen korábban többször KÉRTEM, hogy ne jöjjön be, de mintha nem érteni, mit mondok. Aztán egyszer elpattant a cérna.)
Nem feltétlenül az én módszerem a célravezető a te esetedben, de leírtam, hogy nekem hogy sikerült célt érnem ugyanezzel a problémával kapcsolatban.
28N
fürdőben van a wc is?
fürdés előtt mindig sz*rj egy jó isteneset.nem lesz többé kedve bemászkálni
Kit érdekel hogy családtag? Ha szégyenlős akkor szégyenlős! Valamiért egy idegen (pl orvos, osztálytársak) előtt könnyebben átöltözök, mint otthon anyám előtt. Ez van! Sose jön be anya mikor fürdök/wc-n vagyok, mert megérti.
És igen, van akinek egy hosszú, forró, nyugtató fürdő jelenti a kikapcsolódást, feltöltődést, pihenést - jó hogy fetreng a kátban..
Szerintem is kicsit erélyesebben kellene vele beszélned! Vagy ha nagyon nem változik akkor NAGYON GYORSAN fürdeni, esetleg eltorlaszolni az ajtót ha lehet..
Mást nem tudok. :S
Ember tisztelje az embert... mindegy hogy szülő vagy gyerek, épp úgy ember.
Amúgy én is ismertem ilyet, konkrétan a férjemmel csinálta ezt anyósom, tini volt, és fiú, mégis mindig bement hozzá- nézni- férjem néha még felemlegeti, hogy milyen beteges szokása volt ez anyjának...
Koszi a valaszokat:)
Amugy van kulcs, de anyum elvette, mert egyszer mar bezarkoztam, de persze kinyitottam azonnal amikor kopogott. (a wc es a furdo kulon van, szoval ha szepen fogalmazva wc-znie kell akkor tud, es hajcsavarasra raer 20 perc mulva is) Na mindegy, majd holnap beszelek errol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!