Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az anyukám az egyik...

Miért van az anyukám az egyik ismerősömmel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az anyukám a ,,volt,, legjobb barátnőmmel van.

Amikor fel jön hozzánk a volt barátnőm akkor le sem szarnak és szó szerint levegőnek néznek.Nem értem őket.

ki fogok bukni,sőt már ki is vagyok.Már elegem van abból hogy mindig fenn van és rám se szarnak.Nem a volt barátnőm érdekel mert utálom már de az anyukámat nem szeretném elveszíteni..

2015. márc. 16. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

köszi 10-es, én voltam a 6-os, már tényleg azt hittem, velem van a baj... :D

Kérdező: az, hogy "Az anyukám a ,,volt,, legjobb barátnőmmel van." számomra azt sugallja, hogy együtt vannak, szeretők, stb. Az, hogy lány vagy, meg anyád is lány és egy volt barátnőről van szó, nem zárja ki azt, hogy az a probléma, hogy összemelegedtek nem épp barátilag.. Ha azt írod, hogy Az anyukám a ,,volt,, legjobb barátnőmmel BARÁTKOZIK, akkor az már azonnal érthető.

Javaslatom: ne üsd bele az orrod abba, hogy édesanyád kivel haverkodik. Ha anyukád fiatalos felfogású, vagy a volt barátnőd érettebb a koránál, akkor megeshet, hogy megértik egymást. Az meg, hogy nem foglalkoznak veled, valószínű abból adódik, hogy elég nehéz veled szót érteni, ahogy én is tapasztalom :D

2015. márc. 16. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne irigykedj, inkább örülj, hogy így egymásra találtak. Te meg találsz majd másik barátnőt, akivel azonos hullámhosszon vagytok.
2015. márc. 16. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te már nem vagy jóban azzal a lánnyal, lehet, a mamád megszerette annyira, hogy tud vele barátkozni. Hagyjad, hadd legyen barátnője. Te nem a barátnője vagy, hanem a fia - ha jól értettem.
2015. márc. 17. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos a lány anyapótlót keres benne, ez egyáltalán nem baj.
2015. márc. 17. 09:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!és köszönöm válaszaitokat
2015. márc. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!