Mit csináljak, hogy anyukám ne haragudjon rám ez miatt? L/20
Figyelt kérdés
Sajnos egyenlőre nincs jobb lehetőség, gyárba kell járnom 3 műszakba. Anyukám ezt nem akarja, mióta mondtam, hogy felvettek alig szól hozzám, meg se kérdezte milyen volt a felvételi vagy, hogy milyen a hely stb. semmit. Gondolom jobb jövőt képzelt nekem, ha lesz jobb úgyis otthagyom, de nem akarok itthon ülni, mert már kikészít, hogy egész nap itthon ülök magamba, feleslegesnek érzem magam úgy, már lassan depressziós voltam.2015. márc. 14. 09:13
1/5 anonim válasza:
Jobb jovot kepzelt neked?
Tovabb tanultal, vagy csak erettsegi? Van valami kepesitesed?
Jobban orulne anyukad, ha otthon ulnel a munkanelkulin?
Kerdezd meg, hogy miert faj neki, hogy becsuletes munkabol akarsz megelni.
Utcan dolgoznal, jobban tetszene neki?
Miert faj, ja, mit mond a batat/csalad/szomszed?
2/5 anonim válasza:
Nyugtasd meg, hogy ez csak átmeneti, nem innen akarsz nyugdíjba menni, viszont szeretnél önálló keresetet, mert nem akarsz világéletedben a nyakukon élősködni.
3/5 anonim válasza:
már van szakmád? ha nincs, akkor inkább azt tettem volna le előbb. ha egyetemre, fősulira szánt téged akkor valamilyen szempontból igaza van, mert ha most nem folytatod a tanulmányaid akkor később mégnehezebb lesz. (amúgy melyik szülő képzeli el a gyerekét gyári munkásként)
4/5 A kérdező kommentje:
érettségim van + egy OKJ. Fősulira nem sikerült bekerülnöm.
2015. márc. 14. 10:21
5/5 anonim válasza:
Jól tetted, hogy elmentél dolgozni. Ha tudsz, azért tanulj még munka mellett, de amit csinálsz, az jobb bárminél. Majd anyukád is belátja.
Szörnyűek a semmirekellő emberek, akik otthon ülnek és várják a sült galambot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!