Mit csináljak a fiammal, ha telefonfüggő lett?
Figyelt kérdés
13 éves fiam nemrég kapott egy új telefont, amire valami "pú" alkalmazást töltött le. Na most azt hallom a tanáraitól meg az osztálytársaitól hogy állandóan azon lóg (valami gondozós játék) és amikor elvettem a telefonját akkor meg az osztálytársaién lógott, az a játék elvileg nagy divat az osztályában. De a telefonra sajnos szüksége van, kell buszozni, különórák, stb, úgyhogy kénytelen voltam neki visszaadni. A jegyei pedig egyre rosszabbak, mert állandóan azzal a pú-val (nem tudom hogy kell írni) játszik. Mit csináljak vele?2015. márc. 14. 17:12
11/12 anonim válasza:
Kerd meg az ofojet es a tanarait h oran vegyek el tole a telefont es majd szunetben visszakapja. Napkozibe is csak akkor kapja vissza ha mar mindennel elkeszult. Sztem nem kene elvenni tole mert megis csak szulinapi ajandek volt :))) tanitsd meg felelosseggel hasznalni, mondd meg h nem a jatek az egyetlen funkcioja az okostelefonnak.
A mi sulinkba iPadeink vannak, a suli adja, es teljesen emberfuggo h ki mennyire el vissza azzal h az ipaden barmit lehet csinalni... Van aki jatsik, orakon de tole elveszik, de en pl olvasni szoktam rajta, irni meg rakeresni dolgokra
12/12 anonim válasza:
"a telefonra sajnos szüksége van"
:DDDDDDDDDD
13 évesen nekem nokia 3410-esem volt, el tudtam menni a suliba okostelefon meg minden nélkül, mi több, még a jegyeim is jók voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!