Te mit tennél, ha rajtakapnád apádat, amint a mosogatóba vizel?
Nálunk a fürdőszoba egybe van a wc-vel. Apa tudta, hogy bent vagyok, viszont neki mindig nagyon kell pisilni, mikor felébred.
Hallottam, hogy a konyhában matat - sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába, szólni is akartam neki, ám ekkor már késő volt...
Kérdeztem tóle, hogy miért nem szólt??? Egyébként mindig be szoktam engedni, mikor kell neki. Mondtam neki, hogy ott a tányérokat mossuk ... ő meg csak csitítgatott...
Ha a helyzetet nem lehet másképp megoldani, azt mondom oké, de az a minimum, hogy utána letakarítja és nem csak úgy, hogy leöblíti, hanem kifertőtleníti. Ha lakáson belül csak egy wc van, oké, ha nagyon sürgős helyzetbe így oldja meg. Inkább oda, mint a nappali közepébe.
Én is láttam már, hogy a férjem a mosdókagylóba vizelt, mert máshová hirtelen nem tudott. Ejnye-bejnyéztem, aztán letakarítottam, mert ő csak lemosással elintézte...a minap meg hasmenéses betegségem volt. Éjjel rajta ülök a wc-n, mikor jön ki a 4 éves lányom pisilni. Még nem volt időm kifertőtleníteni a wc-t magam után, így fogtam és a kádba pisiltettem. Inkább oda, minthogy elkapja a betegséget. Aztán persze lefertőtlenítettem.
Tusoláskor én magam is sokszor a kádba pisilunk, de közben folyik a víz, szóval azonnal leöblítődik. Akinek kisgyereke van és bilibe pisil, az is ki szokta öblíteni a bilit a kádba vagy a csapba, akármennyire is a wc-be öntöd, valamennyi belecsöppen a kádba vagy a csapba is, de napi többször nem fertőtleníted ki utána.
most árulkodni már milyen ??? miért kell kellemetlen helyzetbe hozni????
ez hülyeség( már bocsánat.
Hát nekem itt a csapba hugyozó nő(?) a kedvencem. :D
Köszönöm, hatalmasakat röhögtem így délelőtt. :D
Valaki írjon ki kérdést a csapba szarásról is. :D
jajj, de tudtam, hogy le leszek pontozva
mindegy is, ez mindent elárul a gyakorisok biológia ismeretéről ... :)
A zuhanyzot , meg megertem, de a mosdokagyloba? Ahol elmosogatunk, allni hagyjuk az edenyeket? Undorito. Ennyi erovel pisiljen a tanyerjaba.
Phhfejj
Jóemberek, édesanyátokat sem b.sszátok meg csak mert lyuk van rajta... nem azért mert ne lehetne, hanem azért, mert undorító.
Na ez ugyanaz az eset. Ennél igénytelenebb dolog nincsen, és aki még büszke is rá, hát az... pfuj.
Ebből a kérdésből okulva igencsak megnézem, hova megyek ebédre vendégeskedni... az lesz az első kérdésem, ki hova szokott hugyozni :D
Még a mosdó is undorító, na de a mosogató!
Nem is értem! AZ utolsó pillanatig tartogatta az apuka, vagy ilyen hirtelen jön rá? Mert akkor ez betegség, amit kezelni.
És nem talál egy háztartásban egy üres befőttes üveget, felmosó vödröt, flakont, akármit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!