Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mit tennél, ha rajtakapnád...

Te mit tennél, ha rajtakapnád apádat, amint a mosogatóba vizel?

Figyelt kérdés

Nálunk a fürdőszoba egybe van a wc-vel. Apa tudta, hogy bent vagyok, viszont neki mindig nagyon kell pisilni, mikor felébred.

Hallottam, hogy a konyhában matat - sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába, szólni is akartam neki, ám ekkor már késő volt...

Kérdeztem tóle, hogy miért nem szólt??? Egyébként mindig be szoktam engedni, mikor kell neki. Mondtam neki, hogy ott a tányérokat mossuk ... ő meg csak csitítgatott...

2015. márc. 13. 23:39
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
71%
21 es, komoly.. Mi ezzel a gond? Letakarítom utána. 20f
2015. márc. 14. 00:26
 22/44 anonim ***** válasza:
66%

"Én a fürdőben a csapba pisálok, ezzel spórolok is"

Ennyi erővel a zuhanyzással meg a szappannal is spórolhatnál. :))

2015. márc. 14. 00:51
 23/44 anonim ***** válasza:
52%
Megkérném,hogy egy erősebb sugárral veresse le a zsírt.
2015. márc. 14. 01:06
 24/44 anonim ***** válasza:
49%

én még a fürdővizembe is bele szoktam pisilni, egy 1-2 órás fürdésnél előfordul, hogy 10* is... utána zuhany aztán kész..

sőt, pl borotválkozás közben a szerszám pont belelóg a mosdóba, szóval ott is nyugodtan elengedem magam...

nyugodtan szokjatok hozzá a gondolathoz, hogy a pasik bármely csatornában végződő berendezési tárgyba belepisilünk bármikor, mert megtehetjük... mellesleg, hiába sikáltad ki a mosogatótokat... ha apukád természetesnek vette, hogy belepisilhet, akkor nem ez volt az első alkalom, valószínűleg úgy nőttél fel, hogy időnként pisifoltos volt az étkészlet, max nem tudtál róla eddig...

2015. márc. 14. 01:07
 25/44 anonim ***** válasza:
34%

Én nő vagyok, mégis szoktam a mosdókagylóba vizelni. Ugyanis elég magas vagyok hozzá, hogy egyik lábamat fölemelve a vulvámat a mosdókagyló fölé tudjam tartani. Sokkal higiénikusabb, mint a vécébe vizelni, mert ott egyből meg tudom mosni az alfelemet vízzel és szappannal, ahelyett hogy csak papírral törölném meg.

(Tudom, hogy sokaknak még arra sincs igénye, hogy székletürítés után megmossák magukat, ők nyilván nem fogják érteni.)

Egyébként pedig Tyler Durden (Brad Pitt) megmondta a Harcosok klubja extráján: "Tudtad, hogy a vizelet steril? Ez igaz. Meg tudod inni."

[link]

2015. márc. 14. 01:08
 26/44 anonim ***** válasza:
39%

Hat, nemtudom... Most megtanultad a elet egyik nagy leckejet: semmi sem olyan tiszta, rendezett, mint amilyennek a filmekben latszik a vilag.

Peldaul, egy ket maniakus tisztassagmaniason kivul, ez nem tul nagy ugy. (macska talat ugyanot mosogatni nem, de az ferjunknek maflast adni oke? Hat, nemtudom, en inkabb a mosogatoba pisilest valasztanam, mint a csaladon beluli eroszakot, mint "okes" dolgot)

A kerdesre valaszolva, elkonyvelnem, mint "oke, az apamnak is vannak furcsa pasis dolgai, yey..." Es nem akadnak ki ezen.

2015. márc. 14. 01:58
 27/44 gömbicica ***** válasza:
39%

én elküldeném orvoshoz!!!!

[link]

egyszer-egyszer előfordulhat, hogy ha az ember sokat ivott, hogy nagyon-nagyon kell, de ha ez rendszeressé válik, akkor az inger olyan, hogy tök mindegy, hogy hová, de menni kell. Gatyába meg csak nem engedi senki.

Szóval lehet, hogy egészségügyi oka is van jelen helyzetben.

2015. márc. 14. 06:30
 28/44 anonim ***** válasza:
55%

hat van itt egy ket igazan undorito ember....

a kerdezo apjat is beleertve.

2015. márc. 14. 06:53
 29/44 anonim ***** válasza:
94%

Fogsz egy Domestost meg egy kesztyűt. Sikáld ki.

Anyukád miatt csitítgatott, szerintem azzal indítsd a reggelt hogy elmondod neki.

Apukádat meg osszátok be mosogatni néha

2015. márc. 14. 06:56
 30/44 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi igénytelen ember van!
2015. márc. 14. 07:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!