Te mit tennél, ha rajtakapnád apádat, amint a mosogatóba vizel?
Nálunk a fürdőszoba egybe van a wc-vel. Apa tudta, hogy bent vagyok, viszont neki mindig nagyon kell pisilni, mikor felébred.
Hallottam, hogy a konyhában matat - sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába, szólni is akartam neki, ám ekkor már késő volt...
Kérdeztem tóle, hogy miért nem szólt??? Egyébként mindig be szoktam engedni, mikor kell neki. Mondtam neki, hogy ott a tányérokat mossuk ... ő meg csak csitítgatott...
Mond meg neki, hogy:
"Apa, hiába vagy fogatlan,
Hugyos lett a mosatlan!"
Azt tudom hogy a férjem stikliben a zuhany alatt szokott pisilni, azt a békát még lenyelem, na de ilyet... Tuti kapna egy maflást.
Még a macskák tányérjait sem engedem ott mosogatni, ahol a saját edényeinket... nem vagyok finnyás, de megvan a határ, hogy mi való az étkészletünk közelébe, és mi nem.
Nem is tudom, a te helyedben mit tennék. Nyilván késő apudat nevelgetni, emg valahol vicces is a dolog, mégis...
Azért mondd meg neki, hogy a következő ilyen jó sztori lesz a családi ebédekre :D
Jajj kérdező, ne kamuzz már ennyit!
"sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába"
Ha nem zártad volna be akkor be se kellett volna engedned, hisz akkor bebírt volna menni, a fentit pedig te írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!