Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te mit tennél, ha rajtakapnád...

Te mit tennél, ha rajtakapnád apádat, amint a mosogatóba vizel?

Figyelt kérdés

Nálunk a fürdőszoba egybe van a wc-vel. Apa tudta, hogy bent vagyok, viszont neki mindig nagyon kell pisilni, mikor felébred.

Hallottam, hogy a konyhában matat - sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába, szólni is akartam neki, ám ekkor már késő volt...

Kérdeztem tóle, hogy miért nem szólt??? Egyébként mindig be szoktam engedni, mikor kell neki. Mondtam neki, hogy ott a tányérokat mossuk ... ő meg csak csitítgatott...

2015. márc. 13. 23:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
19%

Mond meg neki, hogy:

"Apa, hiába vagy fogatlan,

Hugyos lett a mosatlan!"

2015. márc. 14. 00:12
 12/44 anonim ***** válasza:
53%
én is behugyozok lazán a mosogatóba
2015. márc. 14. 00:13
 13/44 anonim ***** válasza:
50%
még szerencse, hogy az egészséges vizelet steril :D
2015. márc. 14. 00:13
 14/44 anonim ***** válasza:
53%

Azt tudom hogy a férjem stikliben a zuhany alatt szokott pisilni, azt a békát még lenyelem, na de ilyet... Tuti kapna egy maflást.

Még a macskák tányérjait sem engedem ott mosogatni, ahol a saját edényeinket... nem vagyok finnyás, de megvan a határ, hogy mi való az étkészletünk közelébe, és mi nem.

Nem is tudom, a te helyedben mit tennék. Nyilván késő apudat nevelgetni, emg valahol vicces is a dolog, mégis...

Azért mondd meg neki, hogy a következő ilyen jó sztori lesz a családi ebédekre :D

2015. márc. 14. 00:14
 15/44 anonim ***** válasza:
38%

Jajj kérdező, ne kamuzz már ennyit!

"sejtettem, hogy be kell engednem a fürdőszobába"

Ha nem zártad volna be akkor be se kellett volna engedned, hisz akkor bebírt volna menni, a fentit pedig te írtad.

2015. márc. 14. 00:14
 16/44 anonim ***** válasza:
57%
13: és állítólag fiatalít is! :D :D :D
2015. márc. 14. 00:15
 17/44 A kérdező kommentje:
#15 Rosszul fejeztem ki magam. Máskor mindig kopog, amikor tudja, hogy foglalt a fürdőszoba, tehát beengedem -ha be van zárva az ajtó, ha nem.
2015. márc. 14. 00:17
 18/44 anonim válasza:
45%
Én a fürdőben a csapba pisálok, ezzel spórolok is.. Egy wc lehúzás 3 4 5 6 liter víz, eközben pisalas utan megnyitom a csapot körbefolyatom a vizet, max fél liter. ;)
2015. márc. 14. 00:20
 19/44 anonim ***** válasza:
36%
szerintem ez egy tök normális dolog... a szükség nagyúr... még mindig inkább a mosogatóba, mint a nappali közepére..
2015. márc. 14. 00:21
 20/44 meggybefőtt ***** válasza:
75%
Be engedi,nem engedi??? Nem állhatnak mindig vigyázba,hogy apunak mikor kell pisilnie. Másnak is lehet olyan dolga a fürdőszobába,amit egyedül szeretne csinálni.
2015. márc. 14. 00:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!