Nem hagynak aludni. Hogyan oldjam meg?
Húgomról és anyukámról van szó. Mindketten reggel 6-kor kelnek, húgom szobájában trécselnek kb 40 percet, felmondja anyának a leckét, stb. Egymás mellett van a szobánk, gipszkarton fal, ráadásul ahhoz a falhoz közel van az ágyam, így mindent tisztán hallok, sőt.. Minden egyes reggel felébredek és már nem tudok visszaaludni.
Próbáltam szépen kérni őket, de lustának lettem hívva, amiért ráérek csak 10 körül kelni. Használtam füldugót, de reggelre kiesett a fülemből, pedig vagy 3 ezerért vettem.
már vagy 4. hónapja van ez, hogy csak 4-5 órát tudok aludni miattuk, a türelmem már szinte teljesen elfogyott.
Ne akard már megszabni, hogy mikor beszélget húgod anyukátokkal!
A húgod szobájában vannak, nem tehozzád mennek be.
Ha tényleg álmos lennél, akkor aludnál. Ha arra koncentrálsz, hogy mikor, ki zavar, akkor valóban felébredsz.
Mit gondolsz, hogy tudnak aludni emberek társasházban nyáron, nyitott ablaknál, amikor mindenki máskor kel, az udvaron indulnak el az autóikkal, a buszok mennek az utcában, a kukásautók viszik a szemetet stb.? Úgy, hogy aludni akarnak, nem fönnakadni mindenen, amin lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!