Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 6 napra fogok júniusban...

6 napra fogok júniusban elutazni külföldre repülővel, de nagyon fognak hiányozni a szüleim. Hogyan tegyem túl ezen magam?

Figyelt kérdés
14/l

2015. márc. 4. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
hát akkor ne utazz...nem értem a problemád....
2015. márc. 4. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
Én megértelek, mert ugyanilyen voltam, mint te. Valahogy ilyen ragaszkodóra sikeredtem, hogy sírtam a szüleim után, ha 2 napot is külön kellett lenni. Viszont pont 14 éves voltam, mikor kinőttem :) Előtte évekig nem mentem se táborba, se osztálykirándulásra, mert ugye a többiek előtt azért ez ciki volt, majd 14 évesen vettem rá magam egy többnapos osztálykirándulásra, én is paráztam előtte, de ott már nem volt semmi gond. Nagyon ragaszkodó vagy, ennyi az egész, de kinövöd :)
2015. márc. 4. 19:42
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszönöm a választ! Én is abban reménykedem, hogy majd ez az utazés után kinövöm ezt.

8. válaszoló! Belgiumba az osztályommal! Várom a segítséged!

2015. márc. 4. 19:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
6 hétre fogok júniusban elutazni külföldre repülővel, ugyanis megnyertem egy pályázatot, így külföldi szakmai gyakorlatra megyek. Igaz, hogy én 18 éves vagyok, de nem parázok. Táborokban régebben sose volt gondom, így ezzel sem lesz. Ne parázz, tök jó lesz!
2015. márc. 4. 19:57
 15/22 anonim válasza:
Én is megyek juliusban Balatonra táborba, sírtam már eemiatt.:)) irj nyugodtan privátba ha szeretnél valamit
2015. márc. 4. 21:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha osztálykirándulás lesz, akkor nagyon alkalmad/időd sem lesz arra, hogy annyira hiányold a szüleidet. Legalábbis amikor mi voltunk Olaszországban gimiben, nekünk nagyon zsúfolt volt a napi program, menni ide-oda, nézelődni, fényképezni, múzeumok, látványosságok. Plusz biztos van legjobb barát/barátnő, készüljetek fel előre, találjatok ki programot/elfoglaltságot arra az időre, amikor épp nincs valami közös tevékenység mindenkivel.

Valamint nem tudom van-e okostelód/internet rajta, csinálhatod azt is, hogy mondjuk minden második nap írsz a szüleidnek, hogy mi volt, mutatsz fényképeket, átbeszélitek, stb. Vagy csak egy pár sms, hogy jól vagy, ők is jól vannak. Hamar el fog menni az a 6 nap, így inkább próbálj arra koncentrálni, hogy ez egy klassz lehetőség, egy új élmény.

Hidd el, nem lesz ez olyan rossz, mint amilyennek gondolod :)

2015. márc. 4. 22:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen igen szánalmas vagy... Mi 7 éves korunktól 2 hetes táborokba jártunk, és semmi gond nem volt. Amerikában tizenegy-két éves gyerekek 6-7 hetes táborokba mennek nyáron!

Szedd már össze magadat.

2015. márc. 5. 12:13
 18/22 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm még a legelején visszamondta. Ő tette jól.

Minden osztálytársammal jóban vagyok egy szinten, de nem annyira nagyon nagyon. Várom a többi választ!

2015. márc. 5. 18:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán akarsz menni? Mert nekem ezek után, nem úgy tűnik, mintha annyira vágyódnál rá.

Én 17 évesen három hónapot töltöttem külföldön. Olykor igen, hiányoztak a szüleim. Felhívtam őket telefonon, vagy beszéltünk Skype-on. Minden távolság áthidalható, kapcsolattartás szempontjából.

A legnagyobb probléma, hogy már előre azon agyalsz, hogy mennyire hiányozni fognak, nem pedig azon, hogy mit tudnál kiélvezni a lehetőségből. Másoknak osztálykirándulásra sincs épp alkalmuk, keretük. Csak azért, mert az osztályból nem jössz ki többekkel rendkívül jól, nem kéne eldobnod ezt az alkalmat. Bár feltételezem, hogy ez is hozzáad a kirekesztettség, magányosság érzésének gondolatához.

2015. márc. 5. 19:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Off: Lehet, hogy én vagyok hülye amiért ilyesmi feltűnik, de nem értem, a kérdés szempontjából miért fontos, hogy repülővel fogsz utazni?

On: Azért nekem egy kicsit meredek, hogy 14 éves létedre ennyire ragaszkodsz a szüleidhez, szerintem ez már nem egészséges... 6 napot azért csak kibírsz. Ha hazajöttél akkor maximum sírva a vállukra borulsz. Egyébként az osztálykiránduláson szerintem ilyesmin nem lesz időd gondolkodni, mert úgyis programról-programra jártok majd, és hülyéskedtek. Este meg már olyan fáradt leszel, hogy egy pár perces alvás előtti elmélkedésre sem lesz időd.

Ne izgulj, főleg ne 3 hónappal korábban!

2015. márc. 5. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!