Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Júniusban esküvő? Kinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Júniusban esküvő? Kinek volt akkor? Vagy voltál valakién?

Figyelt kérdés
Mi jovo juliusit szerettunk volna,fincsi melegben, kesodelutani idopontban,hogy ne forrjon fel senki a hosegtol.Viszont a tanum aki nagyon fontos szamomra, ugy nez ki abban az idoben megy ki kulfoldre fel evre,igy szobakerult az eskuvo elorebb hozatala egy honappal,mert fontos annyira az illeto hogy o is ott legyen. :) Viszont Junius nem hideg nagyon az esozesektol?Persze ez relativ kerdes,de utana olvastam hogy nem veletlenul ilyen szeszelyes ez a honap.Tapasztalatok erdekelnenek.
2014. jún. 24. 09:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekünk májusban volt, kellemes meleg volt, nem főtünk meg, de nem is fáztunk. Szerintem júniusban meg már bőven lehet szép, meleg napokkal találkozni. A július a legmelegebb hónap, akkor nagyobb esély van arra, hogy a vendégek kánikulában olvadoznak.
2014. jún. 24. 09:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Nekünk július végén volt az esküvőnk, 16 fok volt és esett...
2014. jún. 24. 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenképp kiszámíthatatlan.
2014. jún. 24. 10:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk április végén volt, és nem kellett még bolerót sem felvennem. Sajnos nem lehet kiszámítani, mikor milyen idő lesz. Most június van, és volt már a városunkban napokig napsütötte részen 42 fok, de volt este 16 is...
2014. jún. 24. 10:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Mi júni 6.-át néztük ki.Azt írják június a legcsapadékosabb hónap.Ha kinézünk az ablakon ezt láthatjuk is...
2014. jún. 24. 10:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja es nem az a baj hogy esik,mert termeszetesen augusztusban is eshet...Jo is lenne elore tudni...Mi pont azt szerettuk volna,hogy legyen jo meleg honapban az eskuvonk,es max ha esik akkor az sem problema mert lehuti kicsit a levegot.De a junius eleve huvosebb honap es ha akkor esik akkor viszont hideg lesz az tuti.
2014. jún. 24. 10:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekünk márciusban volt, és szerencsénk volt az idővel, kellemes 20 fok volt, igaz, ez nem épp a megszokott. Viszont júliusban voltam már úgy nyaralni, hogy hideg volt. lehet, hogy júliusban nagyobb az esély a kukamelegre, de biztosra soha nem lehet előre kiszámolni, júliusban is szoktak lenni néha nagy viharok, jó nagy esővel. Nekem a június szimpatikusabb, jó eséllyel lesz szép idő, és kisebb az esély a gatyarohasztó melegre.
2014. jún. 24. 11:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekünk májusi esküvőnk volt. Gyönyörű napsütéses hónap volt, csak aznap esett eső. Sok eső. Kiszámíthatatlan...
2014. jún. 24. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi most júni 7.-én voltunk esküvőn, olyan meleg volt, hogy kb. mindenki rosszul volt, főleg, hogy meneteltünk a polgáriról a templomba és onnan a lagzira...

Pár éve meg júliusban voltunk esküvőn, ott kb. 25 fok, borús, szeles idő volt, ez volt kellemes. Éjjel mêg az eső is esett.

Szóval teljesen kiszámíthatatlan.

2014. jún. 24. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:

A barátnőméké tavaly június 1-én volt; rettenetesen szakadt az eső és nagyon hideg volt (max 20 fok). A mienk július 6án volt, kellemes meleg volt, igaz délután volt egy kis frissítő zápor. A lényeg szerintem az,h legyen felkészülve az ember arra,h akár eshet is. A barátnőméknél az volt a rossz,h sokan voltunk egy picike étteremben, nagyon jó lett volna, ha tudjuk használni a kerthelyiséget. Bent alig volt levegő, ha meg kinyitották az ajtókat, sokan fáztak.

Azért júli második fele és augusztus a legfelkapottabb, mert ilyenkor tényleg nagyobb esély van a jó időre. De simán megtörténhet,h júliusra teszitek, nincs ott a barátnőd, és az eső is esik :)

Én tenném júniusra, csak nagyon figyelnék arra,h akkor is minden simán menjen, ha nincs szép idő.

2014. jún. 24. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!