Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre vagyok hivatalos....

Esküvőre vagyok hivatalos. Júniusban lesz. Milyen ruhát vegyek fel? 17/L Linket is küldjetek, ha tudtok.

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hiába küldünk linket ha nem tudod megvásárolni, én javaslok egyszerű, csinos ruhát pl. valami vidám, fiatalos, kiskosztüm, tehát nem valami üzleties tipus, vagy szoknya-blúz összeállítás esetleg egy elegáns, egybeszabott ruha, esetleg boleróval de nem muszáj. De azért nézek valamit amit tudnék ötletként linkelni.
2012. máj. 14. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

[link]

Hát pl. a vidám, színesen ilyesmit értek de ez eléggé felnőttes egy 17 évesnek de a lényeget érted biztos.

Visszafogott, de elegáns, nem öltözöd túl a menyasszonyt, biztos vannak fiatalosabb szabások is.

/index.php%3Fcol%3D11%26main_id%3D12%26page%3D2&docid=6sAI2scPQClkPM&imgurl= [link]

2012. máj. 14. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

fehéret,feketét,pirosat ne vegyél fel (ha kicsi van a ruhában,az nem baj persze)

2012. máj. 14. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

jujj,2es válaszoló: egy 17 évest ne öltöztess már nyanyaruhába...

a második linked pedig rosszul linkelt

2012. máj. 14. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha észrevetted volna odaírtam, hogy ez nem feltétlen egy 17 évesnek való és biztos van fiatalosabb szabás is! Tessék elolvasni rendesen.

Csak egy ötlet volt, mint egy szett összeállítás a nem üzleties kosztümök témaköréből. A linket meg nem tudom miért vette ketté egy linket osztottam meg.

2012. máj. 14. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt talán érdemes lenne elolvasni jó ötletek, öltözködési szabályok vannak benne.

2012. máj. 14. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a Dressbox nevű üzletekben (csomó bevásárlóközpontban van) nagyon csinos alkalmi ruhákat találsz egész jó áron. Én tavaly 6 ezer forintért vettem esküvőre ruhát, mindenkinek nagyon tetszett.

Az a fontos még, hogy ne legyél nagyon kirívó és hétköznapi, meg kell adni a tiszteletet és alkalmiba bújni. Cipőt is érdemes vinni plusszba, mert kora délutántól hajnalig magassarkúban nagyon fájhat a lábad, általában vacsora, vagy éjfél után sokan át is öltöznek kényelmesebb szerelésbe, vagy vesznek fel valami könnyű kis laposabb cipőt, ha hajnalig megy a tánc.

2012. máj. 14. 13:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Mutatok néhány Sugarbird ruhát, ezek nagyon csinosak, és ha jó alakod van, akkor biztos, hogy jól fognak állni:

[link]

[link]

[link]

[link] (Ez még akkor is jól áll, ha van néhány takarni való kilód.)

[link]

[link]

[link]

Ezeken kívül is nagyon sok szép ruhájuk van, csak sok közülük fehérben, feketében, vagy pirosban van fent az oldalukon, azokat nem akartam belinkelni, mert leszóltak volna, hogy ilyet nem illik felvenni, de minden ruhájukat több színben gyártják. Érdemes őket megkeresned a Facebookon, vagy a hozzád legközelebb lévő üzletbe bemenni és szétnézni, garantáltan találsz hozzád illő ruhát.

2012. máj. 14. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát én próbálok linkelni párat, de mondjuk nem lenne rossz tudni, hogy milyen a stílusod, ami meg főleg fontos lenne, hogy milyen színű a bőröd és a hajad illetve milyen az alakod, de azért nézek néhányat :) Ami ugye fontos hogy nem nagyon illik feketében/fehérben/pirosban menni, persze lehet benne valamennyi, de ne legyen totál egyszínű ezek közül. Ja, és ha templomi lesz az esküvő akkor lehetőleg ne legyen túl rövid vagy nagyon mélyen dekoltált illetve a vállad se legyen szabadon, de erre jó megoldás egy boleró például amit utána levehetsz. Na néhány tipp szerintem ez passzol egy 17 éves lányhoz, de mondjuk a stílusod és alakod ismeretének hiányában csak ötletek :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 14. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!