Lassan 6 éve hogy együtt vagyok a férjemmel júniusban volt az esküvőnk és sajnos eljutottunk arra a szintre hogy nincs házas életünk. Mit tegyek? Mi lehet a baj?
hát heti 1 az nem is akkora katasztrófa, pláne ha az rendes kiadós nempedig gyorsan merevedésem van és 5 perc alatt lerendezzük kaliberű.
és persze függ tőle hogy mennyit melózik a másik, mert a sokadik óra után már nekem se lenne energiám még produkálni magam egy óráig a másikon fekve.
Te nem változtál előnytelenül ezalatt az idő alatt?
De kérdező, a kedélyállapot hullámzó. A szüleid gondolom már nyugodt életet élnek, a lányuknak saját családja van (nem tudom van-e testvéred), szóval ilyen nyugodtságban teljesen más a test és az elme működése.
Ti még az elején vagytok ennek a családosdinak, szóval feszültség feszültség hátán. Ez természetes. Az embert érik impulzusok, minél több dolgot csinál, minél több dolog veszi körbe, annál több. Ahogy a kedv, úgy a kedélyállapot is hullámzó és ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!