Szerintetek jól sülhet el egy olyan bemutatkozás, hogy a lány fiúja beállít a lány szüleihez tök váratlanul, bemutatkozik és mondja, hogy szereti a lányukat és komoly szándékai vannak vagy ez gáz lenne így? (úgy, hogy közben a lány is otthon van)
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 21:20
11/17 anonim válasza:
# 8/8 Időpont ma 21:32
Szerintem kezdjük az elején. Mi a gond apáddal?
12/17 anonim válasza:
Ha én lennék a lány, megkérdezném, hogy mit szívtál. Egy filmben ez jó, a valóságban baromi fura.
13/17 anonim válasza:
én nem örültem volna neki, ahogyan a szüleim sem. Tudod, a felnőttek nem szeretik, ha valaki hívatlanul betoppan! A lányom még csak két éves, így ez a problémakör egyenlőre még távoli, de ha így intézné a dolgot, valószínűleg nem tenne jó benyomást a fiú. Egyébként elég gáz lepontozni a neked nem tetsző válaszokat, lehetsz vagy 15-16 éves - attól meg a komolyak a szándékai kijelentés nem túl hiteles.
14/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Már itt is visszatasztító, hoyg a barátod erövel be akar mutatkozni, föként, hogy apádat nem érdekli a dolog.
Ezzel az akcióval csak annyit érhet el, hogy minden normális szülö megtiltja a további kapcsolatot.
Ha egy félig-meddig gyereket ennyire terrorizál a barátja, abból semm jó nem sülhet ki.
15/17 anonim válasza:
Hát akkó gyere beljebb, fiam, oszt ülj le minálunk. Anyjuk, tőccsé egy pohár bort, te meg fiam, meséld el, mik azok a nagyon komoly szándékok 17 évesen?
16/17 anonim válasza:
Ugyanaz a két kérdező? A véleményem az, hogy a 20 éves srác birtokló és önző, a lány életének minden területét a kezében akarja tartani, és nem veszi figyelembe azt, hogy ő mit szeretne. Képes lenne odapofátlankodni valakihez, akit nem is ismer, hívatlanul, és ezzel kellemetlen helyzetbe hozni a lányt hosszú távon. Kizárólag azért, hogy nehogy ellenőrizetlenül maradjon a lány életének egy szeletkéjre. Egyáltalán nem bízik a lányban, és nem kezeli egyenrangúként, rá akarja kényszeríteni a saját érdekeit, magához akarja őt kötni. Egy 16 éves lány esetében érthető, hogy vannak fennakadások a bemutatásnál, hiszen első "komoly" kapcsolat, de ezt neki tudnia kellett, mikor ilyen fiatal lánnyal kezdett.
17/17 anonim válasza:
na meg egy 12 eves akinek mar pasija van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!