Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek apam szhiopata?

Szerintetek apam szhiopata?

Figyelt kérdés
Az van hogy apam mar miota megszulettem olyan tipus higy ha valami nem tetszett neki elment kocsmazni es keson ert haza. Mindig olyan agressziv hogy mar feleg tole de komolyan mikor kicsik voltunk akkor is allandoan megvert minket mikor sirtunk valamiert (nem hisztiztunk csak sirtunk) ma is nemtudom mit csinaltam de megvert nemtudom miert es mindig azt csinalja hogy ha nekem nem sikerul vlm jol ahogy o szeretne hogy sikerulne leuvolti a fejemet nemreg csutortokon vagy nemtudom mikor rajzoltam mert szeretek rajzolni es van nekem egy olyan cerkam ami tomor grafit es rosszul tettem le az asztalra es legurult aztan eltort es leuvolti a fejemet pedig nem az o baja mert az az en ceruzam. Allandoan ezt csinalja csak iszik dolgozik es engem csesztet! Elore is koszi a valaszokat!!

#szhiopata #felek tole
2015. márc. 1. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismertem a szót rákerestem a szhiopatára, nem találtam semmit, végül rájöttem, hogy a pszichopatára gondoltál. És boldogan közölhetem veled, hogy nem az. A pszichopatán nem látszik meg a mentális betegség, csak akkor amikor terve(a pszichopata a betegségéből eredő cselekményt akár évekig is tervezi anélkül, hogy bárki észrevenné) kiteljesedik akkor látszik meg igazi arca.

A pszichopata néhány ismertetőjegye:

-Gyakori partnercsere

-Sekélyes emocionális élet

-Empátia és lelkiismeret teljes hiánya

-Fejletlen erkölcsi ítélő képesség

-Tettét hosszú ideig tervezi és tökéletesíti

És mivel a pszichopatát gyakran keverik a szociopatával leírom azt is: gyakran a szociopatán sem látszik meg a mentális betegsége, fő ismertetőjegyei:

-empátiára nem vagy nagyon kis mértékben képes

-lelkiismerete nincs

-általában eléri a céljait(mivel sz*rik mások érzéseire)

-nem képes magát mások helyzetébe beleélni

-a cselekmény robbanás szerűen, felkészülés nélkül tör elő

2015. márc. 13. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!