Apám miért nem segít hogy legyen munkahelyem? Miért pofázik a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, az égadta világon mindenhonnan elküldenek, mert nincs tapasztalatom. Apám a hátam mögött pofázik anyámnak, hogy miért kötelező engem eltartani mikor nagykorú vagyok. Nem tehetek róla, hogy sehova nem vesznek fel, hogy ilyen nehéz munkát találni. Apám állítása szerint neki egy csomó ismerőse van, aki tudna munkát rendezni, de megmondta, hogy ő az én ügyemben semmit a világon nem fog tenni.2015. febr. 26. 13:36
1/21 anonim válasza:
Hát ezt neked kell tudni, hogy miért vagytok ilyen rossz viszonyban. Normális családokban segítik egymást.
2/21 OlivO válasza:
Szerintem csak a szája jár apádnak, nem tud segíteni. Nem értem egyébként, hogy miért nem segít akkor??? Sajnos 1,5 év a statisztika szerint, mire valaki munkát talál. Én sem a szakmámban dolgozom, nem válogathatok.
3/21 anonim válasza:
akkor már bocs de apád egy kretén...
4/21 anonim válasza:
milyen kedves...ha vannak ismerősei nem értem mi a f*-szért nem segít.
5/21 anonim válasza:
Tipikus popsiarc az ürge . Anya és te fogjátok közre és intéztessétek el a melót a haverjai köréből , de ha sikerül akkor ezt fogja állandóan felhozni neked ... A híradóból se érdemes tájékozódni mert ott is a melóhelyek növekedéséről és a munkanélküliség csökkenéséről áradoznak .
6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz így is, hogy nem dolgozok, erre meg ilyeneket momd a hátam mögött. :/
2015. febr. 26. 13:47
7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem az igaz lehet, hogy vannak ismerősei, mert vállalkozó és elég sok felé jár. De akkor nem értem miért ilyen velem. :(
2015. febr. 26. 13:50
8/21 anonim válasza:
Apám miért nem segít hogy legyen munkahelyem? Miért pofázik a hátam mögött?
Ilyen hozzá állással és stílussal ne lepődj meg!
Spec én nem szeretem azt hogy flegma vagyok és bunkó de azért elvárom hogy segítsenek.
Viszont én az iskola befejezte után 3 év után találtam munkát, bár a köztes időben is tanultam inkább.
9/21 anonim válasza:
Én is pályakezdő vagyok, én sem találok állást, még segédmunkát sem, pedig bármit elvállalnék! Állásinterjúkon indoklás nélkül elutasítanak a szokásos "majd kiértesítünk" szöveggel. Egy nyamvadt részmunkaidős állást nem lehet találni ebben az országban, pedig Budapesten élek! Amiket a tv-ben dumálnak, az mind hazugság, egy darab épkézláb munkahely sincsen!! Ez az igazság sajnos!
10/21 A kérdező kommentje:
Én egyeltalán nem vagyok flegma bunkó. Apám az, mert neki jól megy a vállalkozása és azt hiszi, hogy ő az isten.
2015. febr. 26. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!