Apám miért nem segít hogy legyen munkahelyem? Miért pofázik a hátam mögött?
Sosem értettem az olyan szülőket, ahol mindig ugyanaz az unalmas, agyonrágott monológ duma hagyja el a szájukat:
- nagykorú vagy, tartsd el magad
- ez az én házam és kuss van
- x időt adok, hogy találj, különben iskiri
Na, az ilyenek, ha öregek és fásuttak lesznek, másra lesznek utalva, ne kérje más segítségét, hogy segítsen neki...
Minek szült és nemzett az ilyen gyereket, ha ezeket vágja a fejéhez? Viszont amíg tanult a gyerek, addig jó volt, mert kapta utána a családit és ezáltal ő több bért kapott.
Nem fogják fel, hogy már nem az a kor van, amiben ők éltek fiatalon. Nem voltak ilyen elvárások, mint most! Legtöbb szülő egy helyen dolgozik több évtizede így nulla álláskeresési tapasztalattal bír. Az ő korosztályuk nem képes a mai világot felfogni, mert dolgoznak. Azt se tudják, mi az az önéletrajz, mert az ő idejükben ez nem volt még szokás.
Én sosem tudnék ilyen lenni a gyerekemmel! Azért vállalok gyereket, hogy kiteljesítse az életem és nem azért, hogy mindenféle feltételeket szabjak neki, hogy mit kell csinálnia, minden percét beosszam, megmondjam mit mondhat és mit nem, különben mehet a háztól! Elmondhatja a véleményét, mert arra nevelem, hogy nyílt legyen és őszinte, normális hangnemben.
Ma már sajnos úgy van, hogy a 40-50 éves "GYEREKEK" kénytelenek visszamenni a szüleikhez lakni, mert nem tudnak megélni és nem feltétlen az ő hibájukból!
TV-ben leadott statisztikák nem felelnek meg a valóságnak!
47e-ből meg lehet élni.. Ezt mondja olyan, aki naponta keres többet, mint 47e.! Napi 47 ezerből tényleg meg lehet élni, de nem havira leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!