Apám miért nem segít hogy legyen munkahelyem? Miért pofázik a hátam mögött?
Neked kell keresni. Felnőttél és most kezdesz belecsöppenni a való életbe.
Én is nehezen találtam munkát, amikor befejeztem a sulit (ez 1-másfél éve volt), de soha nem segítettek a szüleim keresni, mert ez az én dolgom volt.
Az én szüleim csőrét is bökte, hogy eltartanak, de tudtam, hogy nem az ő dolguk munkát találni, ha már felnőtt emberré kezdek válni, hanem az én dolgom.
Több mint 100 önéletrajzot küldtem szét, kilátástalan hónapok voltak, de találtam nagy keservesen.
Éppenséggel semmi dolgod nincs, csak ez köthet le, hogy te keresed, és nem a szüleid a saját munkájuk mellett.
Tehát, felnőttél, a te dolgod, hogy munkát találj. Vagy azt várod, hogy azt is alád rakják a szüleid?
12-es vagyok,
Azért nem segít, mert idegesíti, hogy eltart és még munkát is ő szerezzen neked. Ehhez már túl büszke, hogy azt is alád rakja. Azt akarja, hogy keress te, küzdj meg érte, és ne nyalja ki az eltartott segged azzal, hogy ebben is megkönnyíti a dolgod.
Ezt így ilyen stílusban tudtam csak leírni sajnos.
15-ös vagyok,
le lehet pontozni, de akkor is ez az igazság.
Ha intézhetne munkát az apuka, de nem akar, akkor büszkeségből teszi, mert nem akarja alá rakni, hiszen már az is zavarja, hogy a gyereke el van tartva. Teljesen logikus az apuka problémája, nem értem mi nem tetszik ezen nektek?
Én nem feltétlenül értek egyet az apéval, szóval nem a saját véleményemet írtam le, hanem következtettem az apa döntéséről valamit.
Utolsó, ezt én is támogatom, hogy segítsen az apa :)
Én csak leírtam a kérdezőnek, hogy valószínűleg ilyen agytekervényei lehetnek az apukának, hiszen most ez érdekelte akérdezőt, és nem az én véleményem.
Én csak következtettem, hogy milyen apja lehet a kérdezőnek, tehát pszichológiailag próbáltam megfejteni egy apa viselkedését, hogy mirt játszódik le ekkora büszkeség és bántó indulat valakiből.
De ez még nem egyezik az én véleményemmel :)
Engem nem kell győzködni, én tudom, hogy segíthetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!