Szerintetek apam szhiopata?
Figyelt kérdés
Az van hogy apam mar miota megszulettem olyan tipus higy ha valami nem tetszett neki elment kocsmazni es keson ert haza. Mindig olyan agressziv hogy mar feleg tole de komolyan mikor kicsik voltunk akkor is allandoan megvert minket mikor sirtunk valamiert (nem hisztiztunk csak sirtunk) ma is nemtudom mit csinaltam de megvert nemtudom miert es mindig azt csinalja hogy ha nekem nem sikerul vlm jol ahogy o szeretne hogy sikerulne leuvolti a fejemet nemreg csutortokon vagy nemtudom mikor rajzoltam mert szeretek rajzolni es van nekem egy olyan cerkam ami tomor grafit es rosszul tettem le az asztalra es legurult aztan eltort es leuvolti a fejemet pedig nem az o baja mert az az en ceruzam. Allandoan ezt csinalja csak iszik dolgozik es engem csesztet! Elore is koszi a valaszokat!!#szhiopata #felek tole
2015. márc. 1. 20:57
1/11 anonim válasza:
Apád nem szhiopata és nem pszichopata sem. Apád csak alkoholista és egy parasztember aki csak azokkal keménykedik akik gyengébbek nála.
2/11 anonim válasza:
Inkább csak alkoholista. És valószínűleg elég boldogtalan is.
3/11 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen emberrel kell éllned.. Ez nem normális
Nekem az egyik nagyapám volt ilyen.. Egyet tudok javasollni hogy beszélj valakivel erről
4/11 anonim válasza:
jaj de nem lennék meglepve, ha a modiknak feltűnne, hogy a mai esti kamuk egy helyről jönnek...
5/11 anonim válasza:
Anyukádnak már évekkel ezelőtt el kellett volna válnia. Nem tudsz kollégiumba menni?
6/11 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben voltam. Egészen addig amíg a terhes anyámat el nem kezdte verni. Sajnálom hogy ezt kell mondjam de nálunk csak az segített mikor anyukám elvált attól az embertől...azóta se láttuk
7/11 anonim válasza:
Huhúú kipróbálnám rajta az airsoftomat de nem sokszor... Cak néhány tárat eresztenék a szemébe ;-) ne hagyd magad rúgd nyakon párszor ! Az én apám ugyan ez volt aztán elváltak anyuval és azóta megemberesedett :-) de még most is szokott inni de szerencsére nem rajtam vagy a tesómon vezeti le hanem csak úgy elvan egymagának :-) azóta nem is félek tőle
9/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat es sajnos nem tudok koleszba menni es felek barataimmal beszelni errol mert akkor mit gondolhatnak majd rolam hogy igy elunk otthon? Es anyum mar tobbszor is mondta hogy elvalnak tok orultem de megsem, nem tudom miert es ne nezzetek hulyenek ha orulnek ennek az elvalas dolognak csak jobb lenne az eletem ertitek
2015. márc. 2. 21:03
10/11 anonim válasza:
Folyamatosan nyaggasd anyukádat, hogy mikor válik már el, és folyamatosan panaszold neki, ha bármi sérelem ér. A barátaid előtt ne szégyelld, nem te tehetsz róla. Ezt csak anyukád tudja megoldani, és neki kutya kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!