Mit csináljak, ha anyukámnak a pénz az egyetlen témája? Egyszerűen nem képes másról beszélni.
Egész álló nap csak ez a téma. Ha hazajön, akkor tőlem megkérdezi, hogy miújság, azzal nincs baj, de ha elkezdek mondani valamit, egy ahával letudja. És már bontogatja is a mai postát, hogy "már megint mi az istent kell befizetni?" Van egy csomó hitelük, most már kezdenek rendbe jönni anyagilag, de másról sem tud beszélni. Kb. egész nap ennyit hallani tőle: Húúú mennyi pénzem is van? Le kéne venni egy kis pénzt, mielőtt levonja a bank. Mennyit utaljak át? Meg kell néznem a számlánkat hogy állunk. Mennyi pénzem is van itthon? Hát most ezt az xy-t nem fizetjük be, majd máskor. És végtelen lehetne ez a felsorolás.
Értem én, hogy sokat dolgozik és fontos neki a pénz, na de ennyire, hogy ez az egész napi témája? Szerintem az agyára ment a sok hitel. Ráadásul ahhoz képest, hogy ennyit beszél róla, elég rosszul, mondhatni szörnyen bánik a pénzzel...Szerintetek ez normális és reagálom túl? Mindenesetre remélem, én sohasem válok ennyire a pénz rabjává.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!