Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyukámnak...

Mit csináljak, ha anyukámnak a pénz az egyetlen témája? Egyszerűen nem képes másról beszélni.

Figyelt kérdés

Egész álló nap csak ez a téma. Ha hazajön, akkor tőlem megkérdezi, hogy miújság, azzal nincs baj, de ha elkezdek mondani valamit, egy ahával letudja. És már bontogatja is a mai postát, hogy "már megint mi az istent kell befizetni?" Van egy csomó hitelük, most már kezdenek rendbe jönni anyagilag, de másról sem tud beszélni. Kb. egész nap ennyit hallani tőle: Húúú mennyi pénzem is van? Le kéne venni egy kis pénzt, mielőtt levonja a bank. Mennyit utaljak át? Meg kell néznem a számlánkat hogy állunk. Mennyi pénzem is van itthon? Hát most ezt az xy-t nem fizetjük be, majd máskor. És végtelen lehetne ez a felsorolás.

Értem én, hogy sokat dolgozik és fontos neki a pénz, na de ennyire, hogy ez az egész napi témája? Szerintem az agyára ment a sok hitel. Ráadásul ahhoz képest, hogy ennyit beszél róla, elég rosszul, mondhatni szörnyen bánik a pénzzel...Szerintetek ez normális és reagálom túl? Mindenesetre remélem, én sohasem válok ennyire a pénz rabjává.

18/L

2015. márc. 1. 09:57
1 2
 11/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Lemaradt, hogy 34 éves vagyok, merthogy nem tartalak emiatt gyereknek. Persze még nagyon fiatal vagy, és még sok tapasztalat előtt állsz, de attól még láthatod ezt jól.
2015. márc. 1. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia nagyon megtudlak érteni,mert nem szabadna hogy mindenki élete ekörül forogjon...az a baj,hogy egy olyan korszakot,vilgot élünk,ahol az is elfogy ami volt,fejlődni,építeni,gyüjtögetni ami pozitiv érzést generálna,ösztönözne nem lehet...elfogytak a források egymástól veszik el az emberek,neked nen ezzel kéne foglalkoznod még,de rá van kényszerítve mindenki...tudnod kell ez az utolsó idők jelei,az emberek kapzsisága,bűne vezetett idáig,és a legártatlanabbakat érinti..nagyon kiút nincs,csak próbálkozni...és úgy élni ahogy tudsz..ez egyre rosszabb lesz,és ez a hozzállás dícséretes...mindenkinek a tettei számítanak mégha nem jutsz előrébb..az aki ezt engedi,az irányít,az fogja a vígaszt is adni,az fogja az ítéletet is...ő látja mit teszel,te mit érez anyukád,ő lesz az aki megnyugtatja,vígasztalja,minden igazságtalanságot lát!
2015. márc. 1. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:
*mégha nem jutsz előrébb akkor is...
2015. márc. 1. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
12- es mibol gondolod, hogy az utolso idok vannak? En miota tudom a nevem, ezek a problemak leteznek... sot voltak sokkal nagyobbak.
2015. márc. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!