Jó az, ha az anya a 17 éves lánya mindenféle dolgába beleszól, uralkodik rajta?
Figyelt kérdés
Nem saját eset, rokon ilyen. Természetesen nem szólok bele, úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, csak véleményekre vagyok kíváncsi, másnál hogy megy ez. Fura, mert engem hagytak mindig kibontakozni a szüleim, ez a lány pedig teljesen el van nyomva, szerintem önálló gondolata sincs, csak amit anya mond. Így nem lesz valami "életképes" felnőtt, nem?2015. márc. 1. 09:01
1/4 acelsziv válasza:
ilyenekből lesztek a pszichopaták.
2/4 anonim válasza:
Nagyon nem jo. Alig lehet elviselni.
Engem ugyan igy nevelnek, semmit nem engednek, nekem nem szamit illetve nem is lehet velemenyem, nem valaszthatok magamnak ruhat illetve csak olyat ami a szuleimnek is tetszik. Neha ugy erzem osszeroppanok ekkora nyomas alatt.. en sajat magam szerrttem volna elmenni orvoshoz, hogy legalabb valakivel megbeszelhessem, de azt se engedtek:')
Ugy hogy ahogy 18 leszek.. nem szamit hogyan de elkoltozok amilyen messzire csak lehet..
17/L
3/4 anonim válasza:
Ezzel a gyereküknek is betesznek, akkor fogja majd megérezni, ha elkezdi az önálló életét. Ráadásul egy csomó feszültség felgyülemlik benne. Nem jó.
4/4 anonim válasza:
Nem jó, de nincs mit tenni, mert törvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!