Igazuk van a szüleimnek? Jogosan akarnak itthon hagyni?
Téli szünetben a keresztanyukám elvitt a Wiener Adventzauberre (bécsi karácsonyi vásár), a húgomat is akarta, de ő meg volt fázva és anyáék nem engedték el.
Most hétvégén úgy volt, hogy megyünk Ausztriába a hegyekbe, de mivel én nem rég voltam Bécsbe így engem nem visznek.Azt mondják így fair, de szerintem meg nem, mert az csak egy nap volt (reggel mentünk-késő este jöttünk) és keresztanyuékkal nem olyan volt, mintha a családommal lennék.Mármint nagyon jó volt, de sokkal jobb lett volna, ha legalább a húgom ott van velem.Keresztanyuék Kanadába laknak kiskoromóta és évente 1x látom őket, így alig ismerem. Ráadásul húgomat holnap kiveszik a suliból, engem meg nem.Én egészhétvégén mamánál leszek, aki a legszigorúbb teremtés a Földön. Még tvézni se lehet este, mert szerinte az már káros a szemeimnek és be van osztva,hogy pontosan hányszor és mikor lehet enni..mikor én voltam Bécsbe a húgomat nem küldték javítóba(mert mama olyan), akkor miért jogos? Meg alapból anyuék nem engedték őt.
15/L
Nem értem én ezt... Hogyhogy a húgoddal szemben nem lenne jogos, ha most te is mennél? Mármint azt odáig értem, hogy így te kétszer mész, a testvéred meg egyszer, de kérdem én: ha te is velük mész, attól a húgodnak kevésbé lesz jó az utazás? Vagy ha te nem mész, attól a húgodnak jobb lesz? Nyilván nem. Nekem is van testvérem, és nálunk is mindig próbáltak igazságot tenni a szüleink, hogy mindkét gyereknek ugyanannyi jusson, de ezt így patikamérlegen mérni akkor sem lehet. Olyan persze volt nálunk, hogy a süti ki volt adagolva, hogy mindkettőnknek ugyanannyi jusson, vagy hogy ha az egyikünk kapott valamit, akkor a másik is kapott, de ilyesmit sosem fordult elő, mert semmi értelme nem lett volna.
Nekem is van gyerekem, most várjuk a tesóját is, de ilyeneket sosem fogok csinálni, pont azért, mert nem akarom, hogy állandóan méricskéljék, hogy ki miből kapott többet, mert ez nagyon rossz.
Hát érdekes szüleid vannak... Enyhén szólva...
Dugd el a kocsikulcsot és csak akkor add vissza, ha visznek téged is. =D
Na félre téve a viccet, legyél határozott. Kérdezz rá, hogy téged miért nem tekintenek a család részének. Hiszen nyilván nem tartanak annak, ha nem visznek egy családi hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!