Mit csináljak, ha az anyám elvette a telefonomat, és a nevemben írogat az exemnek?
És annyi eszed nincs hogy kiszedd a SIM kártyát, vagy kitölöld a számát az exednek?
És igen,igaza van annak, aki azt mondja, szedd fel a hátsódat, és kezd el sportolni. Kezdetnek tempos gyaloglás is megfelel, aztán fuss!
"A nevemben ír neki! Amikor meglátja, hogy nálam van, kicsavarja a kezemből, és elteszi a nadrágzsebébe. Volt olyan üvöltve követelte, adjam vissza a telefont. "
Szerintetek mit tenne velem, ha kitörölném a számát vagy kiszedném a Sim kártyát? Kitekerné a nyakamat
Kb. most szúrtad el a jövődet. Utolsó éves vagy, éves vagy, és pont most rontottad el a bizonyítaványod. Hogy lesz a továbbtanulással.
Exeddel, anyukád exedről alkotott véleményével ne foglalkozz. Max. kérdezd meg tőle, hogyan gondolja a párkapcsolatodat. Maradj az ő kedvéért együtt egy olyan fiúval, akit nem szeretsz, és feküdj majd le vele szerelem nélkül?
"Szerintetek mit tenne velem, ha kitörölném a számát vagy kiszedném a Sim kártyát? Kitekerné a nyakamat"
Kifogás, kifogás. Vagy cselekszel, vagy türsz. Más ötletem nincs. De látom neked könnyebben megy a síránkozás!
nem kamuzom, de ennek több mint két éve, és még mindig csinálja. Azóta egyetemre mentem, de anyám dugdossa előttem a régi telefonomat, amim ő üzenget az exemnek. Volt, hogy mesélte, hogy kár volt otthagyni ezt a fiút, most 250.000.et keres bruttóban frissdiplomásként.
Ott bukott le, hogy az exem rám írt facebookon, hogy rossz a telefonja és beszélgessek vele itt, erre látom másnap reggelre, hogy eltűnt az üzenete is, meg az egymondatos válaszom is.
Még tavaly nyáron láttam egy üzenetet, amiben az exem leírja, hogy sajnálja és újra akarja kezdeni
Elég szigorú anya vagyok, de ilyen még eszembe sem jutna.
Anyádnak az exed pénze "kell", ez egyértelmű, sőt talán szerelmes is bele. Mind a kettő nagyon valószínű.
De nagyon beteges.
Én az egyenes utat ajánlom neked, számomra mindig az volt a legmegbízhatóbb: ülj le egy idegen géphez mondjuk az egyetemen, lépj be a Facebook-ba és egyszerűen ugyanezt írd meg az exnek. Mondd el neki az igazat. Ha ez megtörtént, akkor otthon mondd el anyádnak is, hogy ezt megtetted.
Az önállósodás a következő lépés. Húsz éves vagy. Tudom, hogy félsz, de muszáj lesz erőt venned magadon, hogy lelépjotthonról. Nincs új barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!