Mit csináljak, ha az anyám elvette a telefonomat, és a nevemben írogat az exemnek?
Most tényleg lepontoztál, amikor én adtam az egyetlen hasznos és megszívlelendő tanácsot? Kelj fel és sportolj! Ez az egy fog segíteni rajtad. Amíg otthon rohadsz az idióta anyáddal, aki nem hagyja, hogy éld a saját életedet, addig nem is lesz jobb semmi!
Tanulj, hogy jobb jegyeid legyenek, hogy jobb munkád lehessen, és minél hamarabb megszabadulhass az anyádtól. Árt Neked a közelsége!
És az Istenért, Te is tudod, hogy a fő problémád az, hogy leszarod saját magadat és nem mozogsz!
Nos, nem olvastam el a válaszokat, de amit tanácsolni tudok:
1. Pszichológus felkeresése, akivel együtt közösen rendbe teszitek a 0 önbizalmadat.
2. A az exed nyilván tudja már, hogy nem te írsz neki, így ezzel ne foglalkozz.
3. Ha az Anyám ilyent tenne velem, akkor lelépnék, mert normális, szerető ÉDESANYA nem kavar a lánya háta mögött.
Anyukádnak igaza van! Össze kell szedned magad. Kezdj el otthon sportolni! Pl: jóga. Ki se kell menni a szobából.
Tanulj!
Ne sajnáltasd magad, borzalmas mit tesz veled anyád, de vissza kell szerezni azt a 3 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!