Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarom tovább csinálni a...

Nem akarom tovább csinálni a szüleim álmát. Ez miért baj?

Figyelt kérdés

Édesanyám tanult zenélni egy darabig,de abbahagyta és ezt most nagy hibaként éli meg. Ezért engem is beírattak zenére,vonóshangszerre. Jártam is 10 és fél évet,játszottam zenekarban,külföldön is voltunk, de most már meguntam,nem szeretem, nyűgnek érzem,pedig ennyi év után pont hogy az örömről kéne szólnia..ráaadásul nem is érek rá.

Abba szeretném hagyni de a szüleim foggal-körömmel ragaszkodnak a folytatáshoz. Hogy "ők csak ezt kérik tőlem". Meg persze a fenyegetés hogy nem fizetik az edzést ha nem járok..meg azzal érvelnek hogy hónapok alatt elfelejtem.(ez hülyeség,mert tudnék gyakorolni kölcsönhangszeren) Tény hogy ez így olcsó és van egy grátisz csellóm,amit vissza kell adni ha abbahagyom.

Anyámnak nagy álmai vannak hogy milyen zenekarokban kéne játszanom,meg kicsiket tanítanom de ez sose fog menni,ha nem szeretem és nem érdekel amit csinálok.

Szerintetek is hülyeséget csinálok?

2015. febr. 23. 10:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ha nem szeretnéd csinálni hagyd abba...

nem tudom, amúgy a "mai fiatalok" hogy vannak vele, de nálam nagyon bejönnek az olyan partnerek, akik hangszeren játszanak + sportolnak (pláne a cselló a kedvenc hangszerem :D, kár, hogy ahhoz bot fülem van, hogy játsszak is rajta :(((( )

37/N

2015. febr. 23. 19:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Hmm, sajnos a legtöbb szülőben itt a baj. Azt akarják erőltetni a gyermekükre, ami nekik nem adatott meg. Sajnos ez nem jó. Itt a gyerekek sérülhetnek is.

Sajna a családban is van olyan anyuka, akinek a gyerekkora nem volt túl fényes, és a 2 éves gyerekeinek playstationt vett, 3évesen komplett számítógépet. Mostanra a gyerekek 7,10 évesek és nem tudnak semminek örülni, mert alkalom, ünnep nélkül mindent megkapnak. És ez baj.

Én mindennek tudok örülni és ezért szeretem a meglepiket.

2015. máj. 28. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!