Ti milyen gyakran ölelitek, pusziljátok a szüleiteket?
Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok. Az anyukámat nagyon sokszor ölelgetem, és elgondolkodtam ezek a dolgon. Édesapámat meg szinte soha...(20 éves lány vagyok) Nemrég megkérdeztem a barátaimtól hogy hányszor ölelik meg a szüleiket, és sajnos nagyon kevesen. Valaki évek óta, úgy hogy együtt élnek. és kíváncsi vagyok másoknál ez milyen gyakori.
Köszönöm a válaszokat!
Soha. Soha, de soha. Óriási, áthidalhatatlan, mélységesen mély szakadék van köztem és a szüleim között.
De van egy nővérem, akit mindig megölelek, amikor találkozunk, ezek igazi ölelések, érzelmekkel tele, amikor feltöltődünk mindketten egymás szeretetével.
Kicsiként (úgy 6 éves koromig) minden nap átmentem anyámhoz és kértem az "esti jó éjt puszim" és egy szeretlek-et.
Apámtól akkoriban is féltem, így ő nem kapott, csak egy "jó éjszakát" motyogást szemlesütve.
Utána történt egy-két olyan dolog, ami miatt soha többé nem akarom, hogy anyám megpusziljon, szülinap és névnap alkalmakkor megteszem, és ennyi. Apám évekkel ezelőtt elvált anyámtól, 10 éve nem láttam, így ő is kimarad.
Külön élek egyébként, nem találkozok rokonokkal gyakran.
20/L
engem zavar
mindig be kellene húzni a melleim ölelésnél(pedig nem egy hatalmas)
puszit meg olyan ridegen tudnak adni, hogy inkább nem kérek belőle(olyan amikorarra figyelgörcsösen az ember, hogy csak egy nagyon picit érjen a másik arcához, vagy inább egyáltalán ne a száj, szóval csak frusztrációt vált ki belőlem,nehogy elcsesszem és megpusziljam normálisan, ünnepekkor kibirom..)
puszilgatni annyira nem szoktuk egymást, ölelgetni viszont naponta többször is :3
16/L
Egyik sem jellemző, nagyon nagy távolság van köztem és anyám között. Apámmal szimplán ritkán találkozom.
A barátoméknál viszont az jellemző, hogy minden egyes nap puszival üdvözlik egymást az édesanyjával. De ők nem magyarok.
Soha. Nálunk ez soha nem volt szokás.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!