Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti milyen gyakran ölelitek,...

Ti milyen gyakran ölelitek, pusziljátok a szüleiteket?

Figyelt kérdés

Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok. Az anyukámat nagyon sokszor ölelgetem, és elgondolkodtam ezek a dolgon. Édesapámat meg szinte soha...(20 éves lány vagyok) Nemrég megkérdeztem a barátaimtól hogy hányszor ölelik meg a szüleiket, és sajnos nagyon kevesen. Valaki évek óta, úgy hogy együtt élnek. és kíváncsi vagyok másoknál ez milyen gyakori.

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 21. 22:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi se nagyon, valahogy nálunk nem volt divat a családban az ölelgetés, puszilgatás, szeretlek-ezés. Én már megszoktam így, attól még tudom, hogy szeretnek, de az én gyerekemmel persze másképp fogom csinálni.
2015. febr. 21. 22:21
 2/26 anonim válasza:
71%
Én 16 vagyok és minden nap. Nem izgat hogy ki mit gondol én szeretem őket :)
2015. febr. 21. 22:21
 3/26 anonim válasza:
63%
apámat soha, anyát meg minden nap, puszit kapok, amikor elmegyek, vagy ő elmegy és amikor megint találkozunk :) 15/L
2015. febr. 21. 22:26
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
Karácsonykor meg szülinapkor. Ő sem jön soha hozzám máskor én se hozzá...ez nekem tökéletesen megfelel :)
2015. febr. 21. 22:27
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Lemaradt 15/l :)
2015. febr. 21. 22:28
 6/26 anonim ***** válasza:
65%

Anyám 3 évvel ezelőtt meghalt, de utoljára talán 10 évesen öleltem meg. 20 éves korom óta nem is tartottuk a kapcsolatot (agresszív alkoholista volt, 10 évesen annyit bántott, hogy nem volt miért ölelkezni)

Apám él még, és mivel külföldön élek, így évente amikor hazamegyek 2-3 hétre nyaralni, akkor szinte minden nap ölelgetjük egymást, szeretgetem, gondoskodok róla. Szerencsére apum nincs egyedül mert a másik két nővérem is gondoskodik, szeretgetni őt. Apum 72 éves.

42 /N

2015. febr. 21. 22:33
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Soha nem volt szokás köztünk sem a puszi, sem az ölelés, sem anyám, sem apám részéről. Emiatt ilyen téren elég fogyatékosnak tartottam magam sokáig, frusztrált mindennemű fizikai közeledés egy embertől. Tehát, ha pl. egy kedves ismerős beszélgetés közben megérint spontán, stb.

A fizikai kontaktust nagyon nehezen szoktam meg, mikor párom lett, de vele szemben sikerült maximálisan levetkőznöm a gátlást.

A mi saját családunkban ez már nem így lesz, az egészen biztos, szeretném, ha az én gyerekemnek már nem lennének ilyen gondjai. Biztosan sokat fogom ölelgetni és puszilni, az apja szintén. :)

2015. febr. 21. 22:40
 8/26 anonim válasza:
42%

Minden nap, sőt, naponta többször is. Nálunk ez természetes. :)

17L

9/26 anonim ***** válasza:
42%
Anyukamat minden talalkozaskor(kb. heti 2-3 alkalomml), apammal nem tartom a kapcsolatot. Volegenyem mindket szulojet oleli es puszilja talalkozaskor. 24 es 25 evesek vagyunk.
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk nem volt szokás ez a nagyon közvetlen hangnem, verbálisan sem, és fizikailag sem. nem jó, olyan furák vagyunk egymással emiatt. Szerintem egy családban ez az anyán múlik, ha ő nem annyira közvetlen, akkor nem alakul ki ez az ölelkezősdi. Én a gyerekemmel teljesen más lettem, nagyon erős a fizikai kapcsolatunk is, és megy szeretlekezés is:) És nagyon jó!:) Anyukám elcseszte, és meg is szenvedtem:(:( 35/N
2015. febr. 21. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!