Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell anyámnak ilyennek...

Miért kell anyámnak ilyennek lennie?

Figyelt kérdés
Állandóan a nővéremmel (28) kérkedik, hogy milyen sokra vitte, mert két diplomája van, neki van párja, saját lakással, ill. nővérem most kapott apáéktól kocsit (a régi autónkat)...ehhez képest én mindenféle sz*r vagyok a szemében, mert nincs barátom, a jogsimat se szereztem még meg (stressz miatt képtelen vagyok átmenni a forgalmin), most szerzem meg a mesterképzéses diplomámat ebben a félévben. A jogsi miatt mindenféle koldusnak lehord, csak azért, mert még nem szereztem meg, már annyira elegem van (24/L)
2015. febr. 20. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
ha van valakinek több gyereke az egyiket mindig jobban fogja szeretni
2015. febr. 20. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene ilyennek lennie, de ilyen. Nyilván Ő az a dicsekvős fajta, aki saját teljesítményének tekinti a gyerekei teljesítményét. Veled meg nem igazán tud dicsekedni.Te feltehetően mindig a nővéred "árnyékában" éltél és el is hitted, hogy neki jobb képességei vannak. Pedig egyszerűen csak más vagy, más tulajdonságokkal és nem adódott olyan élethelyzet még, amiben megmutattad volna a saját erényeidet. Ne idegeskedj, és ne hasonlítsd magad másokhoz. Te te vagy.
2015. febr. 20. 09:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Most megyek majd OTDK-ra, voltam külföldi részképzésen, jó az átlagom, demonstrátor voltam egy félévet, tehát nem vagyok rosszabb, szimplán nem lettem jogász, mint ahogy ő szerette volna (emiatt 1 hétig nem állt velem szóba). Nem mondtam neki azt se, hogy nem csinálom meg a jogsit, szimplán azért nem megyek el, mert hallgathatom tőle, hogy "bezzeg a nővéred így-meg úgy, te meg mekkora pancser vagy"
2015. febr. 20. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!