Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a kamasz...

Mit szólnátok, ha a kamasz lányotok barátja megbeszélés nélkül aludna nálatok? Létezhet, hogy Anya ennyivel lerendezte?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, mind a ketten 17 évesek vagyunk.

Nekem Ő az első barátom, Ő már több lánnyal együtt volt.

Az együtt alvást még sosem hoztam fel itthon, tegnap sem annak indult a dolog, csak lejött este, beszélgettünk, megírta a matek házimat, miközben én a töri esszéjét írtam, utána filmeztünk és elaludtunk (ez olyan 11 körül volt). Mikor 1 körül felébresztett, már anyáék aludtak és rávettem, hogy maradjon, majd reggel hazamegy.

Maradt és miután reggel elment, anya mondta, hogy azért máskor szólhatnék, ha itt alszik a barátom, kevésbé lepődne meg a mostohaapám is, amikor bejön a szobámba kikapcsolni a tévét, meg a világítást...

Most is itt volt a barátom és azt hittem, hogy anya tesz valami megjegyzést, de nem volt semmi.

Szerintetek ennyi volt akkor?

Mert annak nem lenne sok értelme, hogy napokig nem hozza szóba, csak később.

2015. febr. 17. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most az a bajod, hogy nem b*sztak le?

Mert általában ezért szoktak itt rinyálni hogy milyen fejmosást kaptak a szülőktől.

Engem biztos elhordtak volna mindennek és kipenderítettek volna.

2015. febr. 18. 08:12
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Hát, én hazaküldtem volna max. 9-kor, nem hagytam volna elaludni.

De ha előfordulna, én is csak ennyit kérnék, hogy legközelebb szóljatok.

2015. febr. 18. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is lerendezném ennyivel, hogy legközelebb azért szólj. Kicsit csalódott lennék elsőre, hogy mégsem olyan bizalmas a viszonyunk, mint hittem, de a történtek meghallgatása után belátnám, hogy tényleg van olyan, hogy egyszerűen csak bealudtatok, és ti sem így terveztétek. (Velem is volt ilyen anno. :) Vidám fiatalság.)
2015. febr. 18. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem éjjel 1kor kell rájönni, hog yjééé, ottmaradt, hanem 10kor rájönni, hogy nem fog elmenni. És akkor lehet engedélyt kérni attól, akié a lakás, akivel együtt élsz, és aki érdemel annyit, hogy tudja, hogy nincs egyedül a lakásában éjszaka.
2015. febr. 18. 14:02
 15/16 anonim válasza:
Hát attól függ h ismerem e a csávót meg h mennyire :D ha pl egy idegen lenne és összfutnék vele éjjel valszeg reflexből pofán b*sznám :D
2015. febr. 20. 14:49
 16/16 anonim válasza:
Nálam sem probléma.
jún. 1. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!