Ti elengednétek?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a barátnőm farsangi bulit rendez.Fiúk is lesznek de nem lesz semmi extra pia meg főleg.Délután mennék és még 3 lányal ott aludnánk.A többiek elmennek.Az lenne a kérdés hogy elengednétek?Természetessen szombaton lenne.Csak barátok egy családi házban szülő nélkül.Mind 13-14 évesek vagyunk.Megbízható vagyok jól tanulok. 13/L
Köszönöm a válaszokat!
Úgy nem engedném el, hogy nem lesznek ott a szülők.
A délutáni farsangi buli rendben lenne. De ott alvás nem. Ha otthon lennének a szülők, akkor ott alhatnál.
1: írta a kérdező, hogy nem lesznek a szülők jelen.
Kérdező: nem, ilyen feltételekkel nem engedném el a 13 éves lányomat, max. úgy, hogy délután odavinném, és és este 8kor elhoznám, jah és csak akkor, ha látnám, hogy pia valóban nem lesz, plusz ismerném a társaság többségét.
Köszi a válaszokat!
Ismerjük a szülőket!Csak úgy alszok ott,hogy 4 lány a többiek nem
Mindegy, hogy csak lányok alszanak ott, én nem engednélek így, hogy a szülők nincsenek ott.
Ha ott vannak a szülők, akkor felőlem fiúk is alhatnak ott.
Én nem. (41 éves apa vagyok.)
Az ottalvásba semmiképp sem mennék bele. Ha másik városban/faluban lenne a buli, inkább hazahoznám autóval. Ha délutáni buli lenne, akkor nem is értem, miért kéne ott aludni.
De az igazat megvallva nekem már az sem tetszene, hogy délután együtt buliztok úgy, hogy a szülők nincsenek otthon.
Az írod, nem lesz pia.
Aztán ha egy fiú mégis hoz? És megbontják, megkínálnak? A többiek töltenek maguknak, te meg önérzetesen visszautasítanád, hogy ez nem volt betervezve?
Egyébként nem értem a házigazda szüleit, hogy miért nem akarnak ilyenkor otthon lenni. (Vagy tudtuk nélkül lesz szervezve, amikor pont egyedül hagyják csemetéjüket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!