Mitcsináltok Kamaszok ha anyátok vagy apátok fel idegesít?
Olvastam. Az kellőképpen elterelte a gondolataimat.
Próbáltam beleképzelni magam a helyzetükbe, és úgy nézni az én viselkedésemet. Volt, amikor jogos volt a kiakadásuk, volt amikor nem. Elismertem, ha igazuk van, de ha nekem volt, akkor normális hangnemben azt is elmondtam nekik. Persze ettől még néha szemtelennek voltam titulálva. :)
Mi történt? Rossz jegyet hoztál haza, vagy gondok vannak otthon?
Nekem is volt időszakom, amikor azt éreztem, hogy nem ért meg senki, és nagyon rossz nekem, akkor néha előfordult, hogy teljesen kidörzsöltem a bőrömet egy helyen, mély seb lett, aztán ha bajom volt megint dörzsöltem, kapartam... még ma is látszik a helye, annyira megsérült a hámszövet. Nem ítélem el, ha valaki vagdossa magát, de tapasztalatból mondom, ez elég gyerekes problémamegoldás.
Át kell programoznod az agyad. ha érzed a késztetést, akkor mást kell csinálnod. Menj sétálni a kutyával, főzz valamit, hívd fel a barátnődet.
1.:Nem töltök velük túl sok időt így nem idegesítenek.
2.:Lemegyek a szobámba, beleütök a falba, kapcsolok zenét, darts nyilakat dobálok egy kartondobozba, alszom, kimegyek az erdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!