Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitcsináltok Kamaszok ha...

2PacShakur kérdése:

Mitcsináltok Kamaszok ha anyátok vagy apátok fel idegesít?

Figyelt kérdés
Èn sajnos hülyesèget csináltam az eremmel! Ti ? Cigiztek? Drogoztok?

2015. jan. 31. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvonulok a szobámba és átgondolom a dolgot. Lenyugszom, utána kimegyek és megbeszélem velük.
2015. jan. 31. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Olvastam. Az kellőképpen elterelte a gondolataimat.

Próbáltam beleképzelni magam a helyzetükbe, és úgy nézni az én viselkedésemet. Volt, amikor jogos volt a kiakadásuk, volt amikor nem. Elismertem, ha igazuk van, de ha nekem volt, akkor normális hangnemben azt is elmondtam nekik. Persze ettől még néha szemtelennek voltam titulálva. :)

Mi történt? Rossz jegyet hoztál haza, vagy gondok vannak otthon?

Nekem is volt időszakom, amikor azt éreztem, hogy nem ért meg senki, és nagyon rossz nekem, akkor néha előfordult, hogy teljesen kidörzsöltem a bőrömet egy helyen, mély seb lett, aztán ha bajom volt megint dörzsöltem, kapartam... még ma is látszik a helye, annyira megsérült a hámszövet. Nem ítélem el, ha valaki vagdossa magát, de tapasztalatból mondom, ez elég gyerekes problémamegoldás.

Át kell programoznod az agyad. ha érzed a késztetést, akkor mást kell csinálnod. Menj sétálni a kutyával, főzz valamit, hívd fel a barátnődet.

2015. jan. 31. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Falcolás meg cigi meg drog? Ez inkább egy pszichiátriai beteg megoldásának tűnik így együtt! Ember, a fiatalság nem jogosít fel arra, hogy segghülye légy!
2015. jan. 31. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Probléma az mindehol van! Koszonok 1 valaszolo hogy le irtad! Sajnos engem pszichiater kezel! 4x-voltam ongyilkos! Meghaltam negyszer 2percig voltam halott! De azert csak 2percig mert sajnos voltak akik tudta ujra eleszteni! De mar nem csinalom ezeket! Volt olyan idoszakom amikor vagdostam magam! Sokaig! 10-12éves koromig! Akkor nem tudtam mi az hogy elet! Sajnos nekem hamar kellet felnoni! Nem mehetek ma se bulizni a bnommel! Sajnos van ilyen!
2015. febr. 1. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:

1.:Nem töltök velük túl sok időt így nem idegesítenek.

2.:Lemegyek a szobámba, beleütök a falba, kapcsolok zenét, darts nyilakat dobálok egy kartondobozba, alszom, kimegyek az erdőbe.

2015. febr. 7. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!