Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Raszannatok a gyereketekre 6...

Raszannatok a gyereketekre 6 orat a szabadnapotokbol?

Figyelt kérdés

A lenyeg az, hogy eljon egy kedvelt iro bemutatni a konyvet, amire a lanyotok szeretne elmenni, es megvenni a konyvet. Ehhez annyi kell, hogy elvigyetek a gyereket az ut kb 1,5 ora oda, 1,5 ora vissza, illetve vegighallgatja a konyvbemutatot, megveszi a konyvet, es esetleg meg szetnez. Ez megint olyan 2 ora lenne.

Ha szulokent titeket nem erdekelne, megtennetek ezt a gyereketekert, ha tudnatok, hogy par het mulva az internetrol is le tudja rendelni a konyvet, viszont szamara ez fontos lenne.

2015. febr. 16. 17:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
52%

Engem apukám egyszer Németországba vitt el egy rajongói találkozóra. Azt hiszem, kb. 25 éves voltam. :)

Amúgy is akartam menni, tömegközlekedéssel. Azt mondta, rá is ráfér egy kis kiruccanás, miért ne egyeztetnénk össze az időpontot?

Tudom, hogy ő a legjobb apuka a világon, de azt hittem, azért a legtöbb szülő sok mindent megtesz a gyerekének, főleg, ha az - bármilyen - közös programot jelent.

2015. febr. 16. 20:00
 32/36 anonim ***** válasza:
46%

Amikor én beteg voltam, apukám levitt autóval, megvárta míg az orvosnál sorra kerülök, hazahozott.

Szóval az én apukám elvinne a könyvbemutatóra. (Anyukám azért nem, mert nincs jogsija)

2015. febr. 16. 20:50
 33/36 anonim ***** válasza:
63%
eszembe se jutott volna 20 évesen ilyet kérni :-O pláne, hogy 19 évesen fogtam magam és kikoltoztem tok egyedul angliába...két honapot gyárban dolgoztam, hogy meg legyen a repjegyem..szoval én nem kértem semmit a szuleimtol, baromi cikinek és onállotlannak éreztem volna magam..
2015. febr. 16. 20:55
 34/36 anonim ***** válasza:
86%

Komoly, csak taxival mehetnél? Nem luxus egy kicsit?

Mindenhova megy tömegközlekedés, ha egy nap csak egyszer, akkor is megy. Old meg. De ha szeretném, akkor igen, elkísérném, akár busszal is, mivel magyar-töri szakos voltam, tehát tőlem nem állnak messze az ilyen dolgok.

Amúgy szervezd le a szaktársaiddal az utat, akik még mennek, mi is így csináltuk anno.

Taxi? jó hogy nem limuzin, piros szőnyeggel.

2015. febr. 16. 21:03
 35/36 anonim ***** válasza:
54%

Röhej, hogy 0%-ra lepontoztok mindenkit, aki elmesél egy kedves történetet a szüleiről...

Megkeseredett, sértődött emberek vagytok!

2015. febr. 16. 21:35
 36/36 anonim ***** válasza:
54%

Honnan hová kell menni? Miért kerül ilyen sokba az út? Ki az a kedvenc író? Miért nem megy egy baráttal vagy barátnővel a gyerek?

Mondjuk nagyon szomorú, hogy a kérdés úgy merül fel, hogy rá szánnánk-e 6 órát a gyerekünkre!! Kire szánnék időt, ha nem a saját gyerekemre? A vásárlás neked fontosabb?

2015. febr. 17. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!