Raszannatok a gyereketekre 6 orat a szabadnapotokbol?
A lenyeg az, hogy eljon egy kedvelt iro bemutatni a konyvet, amire a lanyotok szeretne elmenni, es megvenni a konyvet. Ehhez annyi kell, hogy elvigyetek a gyereket az ut kb 1,5 ora oda, 1,5 ora vissza, illetve vegighallgatja a konyvbemutatot, megveszi a konyvet, es esetleg meg szetnez. Ez megint olyan 2 ora lenne.
Ha szulokent titeket nem erdekelne, megtennetek ezt a gyereketekert, ha tudnatok, hogy par het mulva az internetrol is le tudja rendelni a konyvet, viszont szamara ez fontos lenne.
Az én szüleimnek semmi nem jobb időtöltés, mint velem lenni, mert velem akarnak lenni, pedig már régen elmúltam 20 éves.
De ha Neked más volt a terved, akkor csináld azt, és szerezz fuvart a kislánynak, ha csak ezért hív és nem azért, hogy Veled legyen!
bocs, de egy 20 évest nem hurcolnék 20ezerért. 18 éves a lányom, és mondjuk magától is van annyi esze, hogy meg sem fordul a fejében, inkább vesz ezen a pénzen még néhány könyvet...
Pedig én aztán szombat éjjel kettőkor is felkelek és érte megyek barátnőhöz, buliba, bárhova.
Egyébként Zeg-Bp 250 km, oda-vissza 500, és az sem kerül 20ezerbe, viszont hosszabb másfél óránál...
Ha 120-szal megy végig, az 3 óra alatt 360 km, 10 literes fogyasztással 36 liter, 400 ft-os benzinnel nincs 15ezer. VAlamelyik rész nem stimmel a történetben.
Hol lehet az a könyvbemutató, ahová nem visz semmilyen tömegközlekedési eszköz? Mi kerül benne 20 ropiba, talán külföldön van?
De a kérdésre válaszolva, igen, elvinném a gyerekemet, ha megkérne rá.
Gyerekként azt mondom, hogy nem kérnék ilyet. Pedig ismerem anyukámat, a hátán elvinne az Északi sarkig meg vissza, de azt is tudom, hogy sokat dolgozik, és nem lenne pofám ilyet kérni. Pedig autóm sincs. De megoldanám valahogy.
27/L
kedves kérdező.
nem lennék a gyereked helyébe :-(
és csak remélni merem, hogy nem olvassa amiket irtál(
az én gyerekeim 30 évesek elmultak már, de ha egy szóval emlitene bármit is, félretennék mindent! -persze most nem ide értendő mondjuk egy fogorvos, akihez évente egyszer lehet időpontot kérni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!