Milyen szülő az ilyen?
Ha ennyire szarul álltok anyagilag, hogy ritka alkalmakra kell tartogatni a tusfürdőt, minek netezel?
Egyébként anyádat sem értem, először is a másnak adott ajándék az övé, anyádnak már semmi köze ahhoz, amit kaptál tőle. Másodjára pedig ha ennyire rosszul álltok, miért osztogatja a cuccaidat idegeneknek, ahelyett, hogy örülne, hogy legalább van valami?
Ez egy kicsit tiszteletlenség és a másik semmibe vétele. Elmondhatod neki hogy mit érzel és hogy különleges alkalmakra tartogattad.
A másik oldalról meg annyit, hogy én is ismerek olyan nőket akik a túl praktikus oldalról közelítenek meg egy csomó mindent. Lehet hogy úgy gondolta, hogy nem fogy, nem nyerte el a tetszésed ezért inkább nem kerülgeti tovább a fürdőszobában a flakont hanem továbbajándékozza. Mivel úgy gondolta hogy neked sem kell, nem fordult meg a fejében hogy erről azért illene téged előbb megkérdezni.
Van olyan ismerősöm aki simán eladja a gyerekének azokat a játékait amikkel éppen nem játszik a gyerek. Nem anyagi okokból, hanem hogy fönntartsa a rendet a gyerekszobában, és szerinte ne legyenek fölösleges kacatok. Lehet hogy anyukád is hasonlóan állt a dologhoz.
Ha genya lennék, azt mondanám hogy azért használtam ritkán mert már belekevertem szőrtelenítő krémet. A haverjaimtől hallottam a praktikáról. CSak randik, vagy strandolás előtt akartam használni, mert így garantált hogy frissen szőrtelenített testtel és illatosan tudok megjelenni. Hajat nem szabad vele mosni. :-)
És te olyan nagy becsben tartottad a tusfürdőt, hogy karácsony óra csak kétszer fürödtél?
Lehet, hogy anyukád látta, hogy magasról teszel az ajándékára és volt más, akinek nagyobb szüksége volt rá, mint neked és jó szívből odaadta neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!