Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szeretnék yyereket...

Miért szeretnék yyereket annyira nagyon? Ez normális? 18/F

Figyelt kérdés
Körülbelül nyár óta gyötör egy ilyen vágy, vagy nem is tudom minek nevezzem, hogy szeretnék egy gyereket! Méghozzá fiút akarok akit lehet öltöztetni, tanítani meg egyebek.
2015. febr. 9. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Sims-ezz, majd elmúlik.
2015. febr. 9. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek terveid.
2015. febr. 9. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan időszakok mindenki életében, amikor az élet egyéb területeibe valahogy beleun, nem elégítik ki lelkileg, és vágyódni kezd gyerek, házasság, házastárs, vagy valami egyéb után, amiről látatlanban azt gondolja, értelmet adna a mindennapjainak. Változásra van szükséged, de nem gyerekre. Ha helyrejön az életed, elmúlik a gyerek utáni vágyad, mert pillanatnyilag ez csak menekülés számodra a mindennapok elől. Korrepetálj gyerekeket, foglalkozz fiatalabb rokonokkal, rajtuk vezesd le a törődésed.
2015. febr. 9. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Amit az első írt az nem vicc, ott tényleg ki tudod élni ezen vágyaidat, én is ott szoktam. :) Amúgy ezek természetes ösztönök, de még ne akarj, előbb élj még kicsit, ráérsz. :)
2015. febr. 9. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen fellángolások abban a még majdnem kamaszkorban, amelyben most vagy. Valószínűleg jó apa lesz belőled, ha eljön majd a ideje, de arra inkább készülj tudatosan: tanulj, hogy jó munkát és hozzád hasonlóan képzett társat találhass - és akkor nem lesz semmi akadálya, hogy gyereketek is legyen.

Mellesleg: rendben, hogy kisfiút szeretnél, "akit lehet öltöztetni, tanítani meg egyebek" - de egy kislányt nem öltöztethetsz, taníthatsz (meg egyebek)?:-) Ugyanmár, dehogynem.

2015. febr. 9. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szerintem csak tombolsz. Ennyi.

Ne akarj gyereket. Tanulj csak!

2015. febr. 9. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:

én is nagyon szeretnék már, de a párom nem. tudom, fiatal vagyok, de én így gondolkodom. megvan hozzá a háttér, de nem akaja..

20/l

2015. febr. 11. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!