Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lettem normális,...

Miért nem lettem normális, mint a szüleim? Ez miért alakult így?

Figyelt kérdés

Az egész családom normális, a barátaink is azok. Jó, senki nem tökéletes, de én borzasztó vagyok hozzájuk képest.

Egy kicsit antiszociális vagyok, az emberekkel, akikhez nem fűz semmilyen érdek, elég bunkó, szarkasztikus vagyok.

De tudom, hogy mivel szép vagyok, mindig lesznek majd mellettem. És Nekem ennyi elég... Hogy legyenek, akikkel eljárkálhatok bulizni, nyaralni, szórakozni.

Senkiben nem bízom meg száz százalékosan.

Kihasználom és manipulálom az embereket, kihasználom a testi adottságaimat és sosem érdekel, hogy másokkal mi lesz, csak azzal foglalkozzak, hogy én jól kerüljek ki az adott helyzetekből. Úgy hazudok, ahogy más levegőt vesz.

Viszont fogalmam sincs, hogy én miért lettem ilyen "gonosz", amikor senki nem volt, akitől ezt láthattam volna.

Emlékszem, mikor még először csináltam ilyet és az ösztönből jött, vagy nem is tudom. Most meg már élvezem, ha az emberek bábnak használhatom.

Fiatal vagyok (most leszek 18 éves), de valaki azt mondta ma, hogy úgy viselkedek, mint egy 35 éves, megkeseredett nő.

2015. febr. 5. 14:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Uhh én is ilyen vagyok ^-^

Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. Mondjuk velem egy kicsit más a helyzet. Ha felületesen megismer valaki, azt hiszi h tökéletes vagyok (okos, szép, rendes, stb.), ha pedig mégjobban megismer, és talál bennem aprócska hibákat, akkor meg még jobban megszeret. Mondjuk én nem szándékosan csinálom. Meg bunkó sem vagyok.

2015. febr. 5. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A szépség mulandó, majd elmúlsz 25-30 éves és nem fogod tudni felvenni a versenyt a fiatalabb generációval.

Egyébként nem az a kérdés,hogy miért lettél ilyen, hanem az miért vagy még mindig ilyen. Ezen csak te tudnál változtatni, ha tényleg akarnál.

2015. febr. 5. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Teljesen egészségen 18 éves tini vagy. Hazudsz, bulizni jársz, közben komoly dolgokon agyalsz. Nyugi, semmi baj veled. Ha 10 év múlva is itt tartasz, írj újra.
2015. febr. 5. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Majd sok minden fog még veled történni.Jó sok pofont fogsz kapni az élettől,ugyanis nem mindenkit lehet bábnak használni.Változni nem késő még.
2015. febr. 5. 15:10
 5/11 A kérdező kommentje:

30 éves koromra férjet szeretnék és nem a 18-20 évesekkel akarok versenyezni.

Az oké, hogy ez most normális (bár szerintem annyira nem az, hogy nős férfivel van viszonyom, de mindegy).

De én ugyanilyen voltam 14 évesen is. Hazudtam azért, hogy az akkor végzős ismerőseimmel elmenjek fesztiválra.

Tavaly kirúgtak miattam egy gyereket a gimnáziumból.

Anya és a férje azt hiszik, hogy a mostohatestvérem törte össze a közös autójukat. Még csak gyanúba sem keveredtem.

És még sorolhatnám...

2015. febr. 5. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Nős férfival van viszonyod? Akkor a pasi nem normális. 14 évesen már igen tini az ember lánya. Te ilyen vagy. Rafinált kis dög. Semmi baj veled. Ha bizonytalan vagy, menj pszichomókushoz, majd feltárja a dolgokat.
2015. febr. 5. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Látod megválaszoltad a kérdésed. Azért vagy ilyen mert nem kaptál pofonokat az élettől. De ami késik, nem múlik, előbb utóbb kapni fogsz. pl. akkor amikor 30 évesen 2 gyerekkel azt látod,hogy a férjed egy 17 évessel csal...

A gerinctelen r@gyokra általában ez a sors vár.

2015. febr. 5. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A sors általában nem marad adós. Jó lenne változni, mert később beledöglesz, ha az élet visszatörleszt.
2015. febr. 5. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Van az az embertípus, akire nem nagyon hat a környezete, a szülői példa, nem mindenki formálható ugyanis.

Ha pedig valaki ilyen, na, akkor számít igazán, hogy milyen tulajdonságokat hordoz a génjeiben!

Vagyis, ha valaki rendes, jellemes tulajdonságokkal rendelkezik, akkor hiába a negatív példa, nem lesz befolyással rá.

Te rosszindulatúnak, gonosznak születtél, a másik embert leszarónak, ugyanakkor nem is nevelhetőnek, ezért nem lehetett rajtad igazítani...

Ha azonban valaki könnyen alakítható típus, akkor valószínűleg olyan lesz, mint a családja, akár jó, akár rossz emberekről van szó.

2015. febr. 5. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
jajj hogy te miiiiilyen egyedi és polgárpukkasztó ember vagy :O háááát.. sose láttunk még itt ilyet :O na majd most kapsz 20 oldalnyi választ ne aggódj, pláne ha elszórsz még olyan infókat hogy ja és smároltál már lánnyal, sok fiúval lefekszel, és minden buliban elköltesz 20ezer forintot. na, ne aggódj, mindjárt megkapod a megérdemelt figyelmet :)))
2015. febr. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!