Mit gondoltok erről?
Hát akkor nem alszanak ott a gyerekkel aztán kész, mi van ebben? Mennek és eljönnek. Pár év és a gyereket sem fogják annyira félteni, meg a kutya is megnyiffan és megint lehet pizsipartisat játszani. Amúgy meg nincs a nagyszülőknek valami környékbeli barátjuk vagy rokonuk, akikhez arra az egy napra lepasszolhatnák a kutyát? Szerintem ebben a helyzetben mindkét fél hisztizik fölöslegesen.
(Őszintén szólva, én sem szívesen vinnék oda kisbabát, ahol kutya él bent a lakásban, mondjuk én falun nőttem fel, szóval sosem fért bele a fejemben, hogy lehet olyan helyen kutyát tartani, ahol csak a lakásban lehet, de ez most off.)
Huh:D Látom kaptam olyan válaszokat is ami azt feltételezi hogy a nagyszülők vagyok, és olyat is hogy a gyerek :D Egyik se, de közeli családtag.
Nem vigyáz más a kutyára, de éppen vigyázhatna, fel lett ez is ajánlva, de a másik fél azt mondta hogy nem, adják el, mert akkor ugyanúgy ott lesznek a lakásban a "bacijai" a kutyának, csak arra az időre maga a kutya nem.
Egyébként attól tartanak hogy valami betegséget kap a gyerek az oltott, havonta állatorvoshoz vitt kutyától. Őket is sajnálom, bár mondjuk nem hinném hogy baja lenne a gyereknek, a nagyszülőket is, de főleg a többi idiótát a családban, aki azon csámcsog, hogy "hát az unokánál fontosabb nekik egy kutya."
Jajj, tipikus. Párocska várja az első babáját, ami nekik egy hatalmasnagy dolog, és azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ, innentől mindenki hozzájuk alkalmazkodik és az ő igényeiket helyezi előtérbe. Nem tudom, hogy a kedves leendő szülőknek miért esik nehezére felfogni, hogy a gyerekvállalásuk csak az ő életükben olyan rohadt nagy dolog, meg változás, mindenki másé megy ugyanúgy tovább, mint eddig. Persze, biztos örülnek a nagyszülők, de azt kérni, hogy 10 éve velük élő kutyájukat (aki jobb helyeken igenis családtag) passzolják el, mert ők pár hetente/havonta odamennek a gyerekükkel, nonszensz. Mivel "nagyon messze laknak", gondolom nem mindennapos a látogatás, de még ha az lenne se kérhetnének ilyet. Nem kéne ennyire azt várni, hogy most majd mindenki az ő óhajaikat fogja lesni, mert születik egy gyerekük.
Mondom ezt úgy, hogy én is terhes vagyok, de valamiért képes vagyok felfogni, hogy ez csak a mi életünket befolyásolja számottevően, és nem várom, hogy mindenki hasra essen ettől és az igényeimhez igazodjon. Amúgy van egy 4,5 éves német juhászunk a kertben, meg egy cicánk, aki a lakásban él, csak néha kimegy 1-2 órára, eszembe se jutott elpaterolni őket itthonról. Nyilván a pici babához nem engedem oda őket, de amikor már kicsit nagyobb és erősebb, simán. Nem lesz semmi baja annak a gyereknek, ha nem steril környezetben nő fel, maximum lesz immunrendszere.
Oda ne rohanjak :D
Amióta az eszemet tudom, itthon volt cica, nagyszülőknél kutya.
Babakoromban nem érintkeztem velük közvetlen, de mikor már tudtam kúszni vagy totyogni, mindig mentem utánuk, és játszottam velük.
Láthatóan még élek, nem kaptam el semmilyen "bacit":D
Én a nagyszülők pártján állok
Utolsó!
Miért kéne választania?
Normális ember nem állítaná ez elé a választás elé.
Mégis mi baja lesz a kutyától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!