A szüleim nem engednek be egy nagyobb városba, mert még
kicsi vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, Miskolc mellett lakom egy kis városban. A szüleim nem engednek be Miskolcra, mert még kicsi vagyok, pedig ők azt mondják hogy talpraesett vagyok. Mert hogy bármi baj lehet, megállíthat a rendőr és akkor őket lecsukják meg bla,bla,bla.. mit csináljak hogy bízzanak bennem? hogy beengedjenek? Olyan rossz hogy más velem egykorút beengednek, moziba, bowlingra, meg ilyesmi, engem meg nem.
Egy ismerosom menekult el onnan, amint betoltotte a 18at. Azt mondta olyan durva a ciganyhelyzet, hogy fehereknek este mar para villamosozni. Nem lehet hogy ilyesmitol tartanak a szuled?
2015. febr. 8. 16:30
12/19 A kérdező kommentje:
Éjszaka én sem szeretnék ott lenni, még sötétedés előtt hazaérnék.
2015. febr. 8. 19:33
13/19 anonim válasza:
hát Miskolcra én se engednélek a sok cigányhoz
2015. febr. 8. 23:48
14/19 mi a fene válasza:
Milyen programra, kivel mennél ? gondolkozz el rajta, biztosan megvan az oka, hogy nem engednek. nézd az előttem szólókat ! máshol nem tudsz szórakozni ?13 évesen még nem vagy valami nagylány ? keress megbizható társaságot ?
2015. febr. 15. 10:16
15/19 A kérdező kommentje:
Megbízható társaság..anyáék ismerik őket és a családjukat. itt Nyéken semmi szórakozási lehetőség sincs.
2015. febr. 15. 10:57
16/19 anonim válasza:
En is Miskolc melleti kisvarosban elek. Eloszor 12,5 evesen mentem be egyedul. De azelott is azt akarta apam, hogy menjek be egyedul, akkor meg nem akartam. Sajnos ez erosen szulofuggo.
2015. febr. 25. 23:18
17/19 anonim válasza:
16#folyt.
En akkor meg edzesre mentem, es nem akartak bevinni, azert mondtak, hogy menjek be (vegul is bevittek, regi szep idok :D)
2015. febr. 25. 23:19
18/19 anonim válasza:
A cigányhelyzet nappal nem vészes, de sötétedés után én sem szívesen megyek ki. Főleg amikor felszállnak csordában a villamosra 10-25 év közöttiek úgy, hogy a legkisebb is vedeli az olcsó piát....
A rendőrök kiskorút csak iskolaidőben igazoltatnak (tesómmal megtörtént, pont orvostól jött). Ha hétvégén délelőtt bemész nem fogja érdekelni őket, hogy mit csinálsz a város közepén.
Esetleg próbáld meg megkérni a szüleidet, hogy menjetek közösen, s míg ők elintézik pl a bevásárlást addig te megnézel egy filmet vagy sétálsz egyet a főutcán. Úgy legalább a közelben vannak és te is kipróbálhatod, hogy milyen városon belül közlekedni.
2015. márc. 15. 21:42
19/19 anonim válasza:
mondd meg neki h masok mar 13 evesen elveszitik a szuzesseguket, kiszoknek otthonrol, dohanyoznak es isznak te meg a szomszed varosba akarsz lemenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!