A szüleim nem engednek be egy nagyobb városba, mert még kicsi vagyok. Mit csináljak?
Én is Miskolc mellett lakom és először akkor mehettem egyedül be a városba, mikor középsuliba jártam.
Ha ők így érzik jónak, ez az elvük, akkor nem nagyon fognak egyedül elengedni. Én legalább is ezt tapasztaltam.
Mit csinálj?
Idősödj még..
Teljesen jogos, hogy nem engednek..
a masik faluba mehettem ennyi idősen először, mindkettő pici település, mindenki ismer mindenkit, nem kellett buszoznom..2 km-re volt, biciklivel mentem., és nem szótakozni, hanem egy üzletbe 3 dologért, csajk jöttem mentem, és nem egyedül, hanem a 15 éves unokatesommal..
Miskolc egyébként is igen rossz hírű város.. Nem csodálom, hogy tiltanak..
3. válaszoló, ez jó ötlet:DD
Köszönöm mindenkinek!
Tetszhet..
Bár nem hasznos..
És ezek nem like gombok
Ha ezt elmondod a szüleidnek,csak egy jó nevetést okozol nekik, és /vagy hülyének néznek..
Egyébként a válaszadó, ha nem vetted volna észre ironizált, és rajtad élcelődött :)
Én is adtam:
IDŐSÖDJÖN
tehát várjon, míg elég idős lesz hozzá...és sajat példámmal megindokoltam miét..
Ez most a Kocsonya Fesztivál miatt jött elő? Tegnap voltam Miskolcon és rengeteg ember volt elég szűk utcán, és csak hömpölyög a tömeg A-ból B-be, meg koncertekre, elég drága minden és nem is nagyon egy 13 évesnek való az egyedül csámborgáshoz.
Nem tudom miért nekem eléggé unszimpatikus városén sem szívesen engednélek, ha csak nincs valaki, aki hoz-visz. Gondolok arra, hogy a barátnőkkel elmentek bowlingozni, és hogy ne kelljen állandóan buszt nézni, akkor az egyik szülője hazahozna kocsival. Esetleg ha ismerném a szüleiket, akkor megbeszélhetnénk, hogy ottaludhatsz, vagy valami. De ezt csak is ismerős szülőkkel játszanám el, akiket szavahihetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!