Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engednek be egy...

A szüleim nem engednek be egy nagyobb városba, mert még kicsi vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, Miskolc mellett lakom egy kis városban. A szüleim nem engednek be Miskolcra, mert még kicsi vagyok, pedig ők azt mondják hogy talpraesett vagyok. Mert hogy bármi baj lehet, megállíthat a rendőr és akkor őket lecsukják meg bla,bla,bla.. mit csináljak hogy bízzanak bennem? hogy beengedjenek? Olyan rossz hogy más velem egykorút beengednek, moziba, bowlingra, meg ilyesmi, engem meg nem.

#Anya pls
2015. febr. 8. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%

Én is Miskolc mellett lakom és először akkor mehettem egyedül be a városba, mikor középsuliba jártam.

Ha ők így érzik jónak, ez az elvük, akkor nem nagyon fognak egyedül elengedni. Én legalább is ezt tapasztaltam.

2015. febr. 8. 12:03
 2/19 anonim ***** válasza:
28%

Mit csinálj?

Idősödj még..

Teljesen jogos, hogy nem engednek..

a masik faluba mehettem ennyi idősen először, mindkettő pici település, mindenki ismer mindenkit, nem kellett buszoznom..2 km-re volt, biciklivel mentem., és nem szótakozni, hanem egy üzletbe 3 dologért, csajk jöttem mentem, és nem egyedül, hanem a 15 éves unokatesommal..

Miskolc egyébként is igen rossz hírű város.. Nem csodálom, hogy tiltanak..

2015. febr. 8. 12:06
 3/19 anonim ***** válasza:
26%
Attól még, hogy igazoltat a rendőr, nem fogják lecsukni a szüleidet. o.O Egyébként mondd nekik, hogy ha nem mehetsz be, te minden kétséget kizáróan mélydepresszióba zuhansz, antiszociális viselkedésjegyeket kezdesz produkálni, a magány szép lassan az őrületbe fog kergetni, a végén pedig az ideggyógyászati osztályon fogsz kikötni. Azt is fejtsd ki, hogy ez az eshetőség véleményed szerint sokkal rosszabb, mint az, hogy esetleg megállít az utcán egy rendőr.
2015. febr. 8. 12:06
 4/19 A kérdező kommentje:

3. válaszoló, ez jó ötlet:DD

Köszönöm mindenkinek!

2015. febr. 8. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:
31%
Érdekes, hogy a normális válasz nem érdekli a kérdezőt, csak a hülye válasz. Hülye kérdésre hülye válasz.
2015. febr. 8. 12:20
 6/19 A kérdező kommentje:
Most ha tetszik egy válasz, akkor miért nem mondhatom ki a véleményem? :) Ezek az emberek mindenhol ott vannak :)
2015. febr. 8. 12:24
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Tetszhet..

Bár nem hasznos..

És ezek nem like gombok

Ha ezt elmondod a szüleidnek,csak egy jó nevetést okozol nekik, és /vagy hülyének néznek..

Egyébként a válaszadó, ha nem vetted volna észre ironizált, és rajtad élcelődött :)

2015. febr. 8. 12:28
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Hé pajtás, a kérdező nem azt kérdezte, mit ne csináljon, vagy hogy másokat mikor engedtek be a városba, vagy éppen mikor nem. Azt kérdezte, mit csináljon. Erre én adtam az egyetlen releváns választ, tekintve, hogy én legalább a kérdésre válaszoltam. Ellentétben veled. Tudod mi a baj az olyanokkal, akik zéróközeli intelligenciával, humorérzékkel rendelkeznek? Egyszóval veled? Az, hogy túl komolyan veszik magukat, azt hiszik, a véleményük értékes. Pedig nem, pajtás. Legalább annyira értéktelen vagy, mint én. További szép életet.
2015. febr. 8. 12:34
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

Én is adtam:

IDŐSÖDJÖN

tehát várjon, míg elég idős lesz hozzá...és sajat példámmal megindokoltam miét..

2015. febr. 8. 12:37
 10/19 anonim ***** válasza:
32%

Ez most a Kocsonya Fesztivál miatt jött elő? Tegnap voltam Miskolcon és rengeteg ember volt elég szűk utcán, és csak hömpölyög a tömeg A-ból B-be, meg koncertekre, elég drága minden és nem is nagyon egy 13 évesnek való az egyedül csámborgáshoz.

Nem tudom miért nekem eléggé unszimpatikus városén sem szívesen engednélek, ha csak nincs valaki, aki hoz-visz. Gondolok arra, hogy a barátnőkkel elmentek bowlingozni, és hogy ne kelljen állandóan buszt nézni, akkor az egyik szülője hazahozna kocsival. Esetleg ha ismerném a szüleiket, akkor megbeszélhetnénk, hogy ottaludhatsz, vagy valami. De ezt csak is ismerős szülőkkel játszanám el, akiket szavahihetőek.

2015. febr. 8. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!